… pri oblikovanju moških oblačil Lucas Ossendrijver bosta tako pripravila kolekcijo, ki bo na voljo tudi povprečno premožnim, ki sicer o izdelkih Lanvin lahko le sanjajo.

alber_elbaz

Alber Elbaz

(Foto: jetsetsocialite.com)

Alber Elbaz je dejal: “H&M so se obrnili na nas in predlagali sodelovanje. Poskuslili bomo prenesti sanje, ki jih imamo pri Lanvinu, na širšo populacijo, ne le ustvariti oblačilo za manj denarja. V preteklosti sem bil mnenja, da nikoli ne bi ustvarjal oblačil za masovno populacijo, a me je pri H&M pritegnilo to, da gre H&M na luksuzno stopnjo in ne da se Lanvin spusti na izdelovanje masovnih kolekcij. Gre za sodelovanje, kjer dve podjetji na nasprotnih polih lahko delata skupaj, saj delimo isto filozofijo prinašanja veselja in lepote ženskam in moškim po svetu.”

Nova linija bo razkrita 2. novembra v posebnem predstavitvenem filmu, kolekcija pa pride v prodajalne 23. novembra. V preteklosti pa je H&M že sodeloval tudi z drugimi priznanimi modnimi kreatorji oz. modnimi hišami, med drugimi  Karlom Lagerfeldom, Sonio Rykiel in Stello McCartney.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj