… vizionarski duh postajal vse močnejši. Prav ta beseda, ‘vizionarski’, najbolje opisuje Lancômeovo koncepcijo nege kože. Le-ta je v vsakem trenutku pred svojim časom, ne glede na to, ali jo obravnavamo z znanstvenega stališča ali skozi prizmo razumevanja želja in potreb žensk … Želje žensk se spreminjajo, tako kot njihovo videnje lepote. Le želja, da izgledajo enostavno prelepo, ne glede na leta, je vedno prisotna.

lancome_visionnaire

Zato so kreirali Vissionaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, vseobsežno rešitev za nego kože, utemeljeno na enkratni molekuli z optimalno toleranco. Ustvarili so molekulo lepote. Sanje o brezhibni koži so sedaj dosegljive – s popolnostjo, ki jo ponuja Vissionaire [LR 2412 4%].

Lancôme uvaja inovacije z Vissionaire [LR 2412 4%], s prvim izdelkom za nego kože, ki iz temeljev obnavlja kožo, da postane resnično lepa. Naziv molekule je LR 2412. Sama se lahko giblje po kožnih plasteh in sproža vrsto mikro sprememb v tkivu.

Rezultat: na koži opažamo vidne spremembe: tekstura je finejša, gube so izbrisane, zmanjšano je število vaskularnih nepravilnosti, pore pa so zožane.

Za 30 ml seruma boste odštele 81 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj