Gre za prvo Lancômovo podlago, ki v celoti posnema videz popolnoma gole kože – pravi čudež svetlobe za popolnoma nov naraven videz. Avantgardno odkritje: koža svetlobe ne odbija le na površini temveč tudi iz globljih plasti. To je notranja svetloba, ki v kombinaciji s površinsko ustvari naravni sij kože.

­Lancôme Teint Miracle Compact je z izjemno inovacijo uspel poustvariti ta sij s pomočjo tehnologije Aura-Inside, ki kombinira novo generacijo roza in modrih bioptičnih pigmentov s klasičnimi mineralnimi pigmenti (rdečimi, rumenimi, črnimi in belimi). Skupaj ustvarijo videz naravnega notranjega sija kože.

Lancôme Teint Miracle Compact­

Tekstura je mehka in svilena in se v trenutku zlije s kožo, ki ni svetleča in opazno napudrana, nanos pa je enostaven in enakomeren. Kože ne izsušuje in se lahko uporablja za moker in suh nanos ter nudi UV zaščlito z zaščitnim faktorjem 15.

Na voljo od septembra dalje v odtenkih 01 Beige Albâtre, 02 Lys Rosé, 03 Beige Diaphane04 Beige Nature, 045 Sable Beige in 05 Beige Noisette, priporočena cena 43 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj