Nova maskara Idôle za trepalnice, o kakršnih sanjate od nekdaj! Po uspešni postavitvi dišave Idôle Lancôme zdaj dosega nove uspehe z revolucionarno maskaro Lash Idôle s takojšnjim učinkom privihanja trepalnic z neverjetnim volumnom.

Rezultati brez primere

Definirajte, privihajte in poudarite vsako trepalnico. Maskara Lash Idôle je ustvarjena za ženske, ki ne pristajajo na kompromise. Za kar največji volumen in neverjetno privihanje trepalnic brez občutka teže v trenutku z novo krtačko in formulo iz Lancôma.

Desetletja raziskav in inovacije, vtkane v zmogljivo, vrhunsko maskaro Lash Idôle. Nova maskara za privihanje trepalnic, ki premika meje – vsaka trepalnica je definirana, poudarjena in voluminozna – do 24 ur po nanosu. Maskara ne ustvarja grudic, temveč zagotovi voluminozni videz trepalnic. Umetne trepalnice so zdaj preteklost.

Pripravite se na trepalnice, o kakršnih že od nekdaj sanjate!

Inovativna ukrivljena™ krtačka Lash Idôle predstavlja revolucionarno inovacijo oblike krtačke. Krtačka s 360 mikrodlačicami različnih velikosti poudari vsako trepalnico. Ta zaobljena oblika krtačke se trepalnicam popolno prilagodi in jih definira, priviha in voluminizira tudi najmanjšo trepalnico. Rezultat: privihane trepalnice z neverjetnim volumnom.

Revolucionarno lahka gelasta tekstura

Lancôme ni ustvaril le enostavno formulo, tmeveč je z njo formulacijo maskare dvignil na višjo raven. Lash Idôle vsebuje izvleček belega čaja in manjšo količino voska. Rezultat: gelasta tekstura, ki ovije VSAKO TREPALNICO, brez občutka teže drsi po trepalnicah in zagotavlja izjemno črno pigmentacijo ter volumen z do 24-urno obstojnostjo. Pa še enostavno jo odstranite!

Maskara je na voljo v Müller drogerijah in od 1. 2. 2021 dalje tudi v Maxiju. Priporočene maloprodajne cene so 32 EUR za 8 ml in 13,50 EUR za 4,5 ml različico.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj