Lancôme L’Absolu Lacquer

Je močna, odločna, zahtevna in nedvomno edinstvena. Seveda tudi navdihujoča … In vedno en korak pred drugimi … Je ženska Absolu, ki se razvija, da bi pokazala, kakšna je v resnici, svobodneje kot kadar koli prej. Svobodna, da ne sledi drugim, temveč svojemu srcu in svojim pravilom … Seveda to velja predvsem za njena ličila.

Samo barva in sijaj, ki ju želite

L’Absolu Lacquer, preizkušena emulzija olj in vode, ustvari film barve za ustnice, ki kljub izjemnemu sijaju ostaja peresno lahek. Zato je mogoče tako preprosto prilagoditi intenzivnost, ki jo hočete: en sloj in ustnice so obarvane s sijočim odtenkom, ki zagotavlja udobje. Dva sloja zagotovita bolj živ in zapomnljiv učinek. S tremi sloji pa bodo vaše obarvane ustnice postale nepozabne in prefinjene.

L’Absolu Lacquer je že na voljo v paleti s 18 odtenki, ki jih je oblikovala Lisa Eldridge, Lancômova kreativna direktorica na področju ličenja. Paleta vključuje celoten spekter barv – od nude rožnate in vroče fuksije do ognjevite karminsko rdeče in globoke bordo barve. Paleta barv je ustvarjena, da zadovolji vse želje in povzdigne vse odtenke rožnate.

L’Absolu Lacquer zagotavlja 6-urno obstojnost in enostavnost nanosa. L’Absolu Lacquer ima lahkotno in nelepljivo formulo, ki ob nanosu zagotavlja občutek svežine in 8 ur vlaženja.

Nova embalaža, natančen aplikator, izjemen rezultat

Nova, sodobna in prestižna embalaža izdelka L’Absolu Lacquer se zgleduje po značilnem oblikovanju linije izdelkov L’Absolu Rouge s čistimi linijami in kontrasti med zlato in črno ter Lancômovem pečatu vrtnice. Utrinek barve izdelka se razkrije skozi prozorno osnovo stopenjskega vsebnika.

Povsem nov natančen aplikator poskrbi za popolno konturo ustnic in izjemno fine plasti, zaradi česar je intenzivnost zaključka mogoče stopnjevati do želje vsake uporabnice.

Lancôme L’Absolu Lacquer je na voljo v 18 odtenkih; informativna cena 29,95 evrov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj