Lancôme Grandiôse, v spoju inovativnosti in domišljije, smisla za tehniko in čiste prefinjenosti, v samem središču Lancômovih vrednot, ohranja tradicijo tipične francoske lahkotne elegance. Lancôme z maskaro Grandiôse, ki je preprosta za uporabo, se nahaja v prefinjeni steklenički in prinaša presenetljive rezultate omogoča vsaki ženski – novinki ali dolgoletni profesionalki – najprivlačnejše oči, ne glede na njeno starost, etnično pripadnost ali skrb za lepoto.

Maskara je najtežje obvladljiva do popolnosti, kajti oko je ukrivljeno in okroglo, ima najbolj večdimenzionalno obliko na obrazu in veliko težko dostopnih kotičkov. Zaradi posebne kombinacije dvigajočih in spuščajočih se krivulj na eni strani in različne usmerjenosti trepalnic na drugi, moramo pri nanašanju maskare upoštevati dve dimenziji: trepalnice notranjega in zunanjega kotička je tako še posebej težavno doseči in prekriti z maskaro.

Prva paličica Swan-Neck™: s paličico 'Swan-Neck™' Lancôme na novo ustvarja obliko držala za maskaro, vrhunsko obliko, ki čaka potrditev patenta. Njena kratka in ukrivljena oblika je idealna, da se brez truda prilagodi vsem krivuljam očesa samo s premikanjem zapestja. Grandiôse krtačka je natančno postavljena vzdolž konture oči, da sledi naravni obliki očesa in doseže vse trepalnice od ene do druge strani in od korenin do konic. Na voljo v štirih odtenkih: črna, rjava, temno modra, pariško modra in vijolična.

Lancôme Grandiôse maskara … za najlepše oči na svetu … Največji zaveznik vsake ženske.
Priporočena cena je 34 EUR.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj