Lancaster je zaradi njene sijoče lepote, edinstvene ženstvene čutnosti in karizmatične osebnosti izbral Kim Basinger za obraz linije Differently Nutri-Dermo Skin. Pogumna ženska s privlačnostjo filmske boginje, ki čutnost, možgane in osupljivo nadarjenost združuje z lahkotnostjo in dostopnostjo, ki nas vse privlači.

lancaster_differentely_kim_basinger

Ste v petdesetih, starosti, ko se vaša koža – tako kot vi – začne resnično počutiti drugače! Da bi še naprej izgledala dobro in se tako tudi počutila, potrebuje drugačen pristop, uravnotežen in individualen – kot ženska, kakršna ste postali. Nutri-Dermo Skin – dva strokovnjaka združena v enem lončku:

  • Nutri-kozmetika – zdrava prehrana za kožo z vitamini, elementi v sledeh
  • Dermo-kozmetika – zgradba kože s pomočjo kompleksa, ki koži vrača volumen in čvrstost

Linija Differently vključuje sledeče izdelke:

  • Eye Multi-revitalizing cream
  • Lip Plump care
  • Night Multi-recovery cream
  • Morning Multi-stimulating cream
  • Morning Multi-stimulating rich cream
  • Energy Flash Skin Care Brush
  • Intense Anti-dark Spot Serum

lancaster_differently kolekcija izdelkov

Govorimo o večstranskem in holistističnem pristopu, ki ne združuje zgolj nege kože, temveč tudi zdravo in uravnovešeno prehrano, telesno vadbo in način življenja. Čustvena in razpoloženjska nihanja ste pustili za sabo in pripravljeni ste vzeti stvari v svoje roke: poiskati nasvete pri strokovnjakih za prehrano, dermatologih, osebnih trenerjih …

Na površini kože – keratinociti potrebujejo več časa za obnavljanje, mikro-cirkulacija se upočasni, prihaja do napak v distribuciji melanina, koža je videti bolj groba, ni več gladka, primanjkuje ji ‘iskrivosti’, postane ‘utrujena’.

Izmenjava hranil – je motena, kar upočasni metabolizem in obnavljanje celic, počasnejša je tudi proizvodnja hialuronske kisline, kopičijo se škodljivi prosti radikali in druge strupene snovi.

Globoko v usnjici – manjša aktivnost fibroblastov vodi do zmanjšane proizvodnje kolagena, to pa pomeni globlje gube in manj napeto kožo obraza.

Lancaster je vedno znova ‘bil tam prvi’ z velikimi ’preboji’ v negi zrele kože: retinol, zaščita kožne DNK in pomoč pri odpravljanju njenih poškodb, kompleks antioksidantov RPF (Radical Protection Factor). Sedaj je to naredil še enkrat!

Z Differently Nutri-Dermo Skin, povsem novim pristopom k negi kože, ki združuje različna znanja in povezuje odličnost kozmetičnih izdelkov s tehnologijami, za katere je dobil navdih v dokazano najboljših praksah vede o prehrani in dermatologiji. Vse zato, da bi postal videz vaše kože mladostnejši: več napetosti, hranilnih snovi in sijaja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj