Znamka Nails Inc. iz Londona je izdala črn lak s posebnim učinkom usnja ("Bling It On Black Leather and Skulls"), h kateremu so v setu dodani še kristalčki in smrtne glave. Omenjeni lak je bilo na nohtih Alexe (obraza 'usnjenih' nohtov) zaslediti že na podelitvi britanskih modnih nagrad, a takrat še ni bil v prodaji. Zvezdnica pa se je pred podelitvijo z lakom pohvalila tudi na socialnem omrežju Twitter. Lak z imitacijo usnja je na voljo še v kožni barvi.


Foto: static2.refinery29.com

Izdelek je izšel v torek in je bil v trgovinah ter na spletni strani znamke Sephora razprodan v nekaj sekundah. Mogoče pa ga je še kupiti na spletni strani podjetja Nails Inc., od danes dalje pa tudi v trgovinah Selfridges v Veliki Britaniji.

Pri podjetju Nails Inc. so zaupali, da so navdih za razvoj takšnega laka z učinkom usnja dobili ravno na tednu mode, kjer so bili predstavljeni glavni modni trendi te sezone. Odgovorna managerka v podjetju Sam Heath je zaupala, da so rekordno prodajo tudi pričakovali. Ob predstavitvi izdelka so namreč poželi veliko zanimanja. Nič čudnega, če se z njim pojavi ime, ki krasi vrh Vogue seznama najbolje oblečenih žensk na svetu! 

Vir naslovne fotografije: i.huffpost.com

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj