… najintenzivnejši. To pa lahko izrazito neugodno vpliva na občutljivo in netolerantno kožo. La Roche-Posay predlaga tri korake za pomiritev netolerantne in k alergijam nagnjene kože: čiščenje s Toleriane losjonom za čiščenje in odstranjevanje ličil, pomiritev s termalno vodo La Roche-Posay in nego z enim od izdelkov iz linije Toleriane, ki je namenjena vsem tipom netolerantne in občutljive kože.

Da bo občutljiva koža tudi v dneh alergij popolno zaščitena in negovana, La Roche-Posay v septembru ob nakupu Toleriane nege za obraz poklanja paket, ki vsebuje prva dva koraka programa za redno nego: Toleriane fluid za čiščenje in odstranjevanje ličil 50 ml in termalno vodo La Roche-Posay 50 ml.

Več na www.laroche-posay.si.

Nagradna igra za članice portala Planet Lepote!

Za sodelovanje v nagradni igri v komentarje pod novico odgovori na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj te najbolj zanima, katere tematike najbolj spremljaš na Planetu Lepote?" in med vsemi sodelujočimi bomo izbrali 3 srečnice, ki bodo za nagrado* prejele darilo – La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid!

Odgovore sprejemamo do nedelje, 12. oktobra 2014. Izbrane članice bodo objavljene v roku 1 tedna po koncu nagradne igre.

* Izbrane članice, ki v roku 14 dni od razglasitve rezultatov ne bodo javile svojih podatkov, bodo izgubile pravico do nagrade.

 

loading...


12 KOMENTARJI

 1. Planet lepote sem začela pred 4 leti spremljati zaradi težav s kožo na licu in s pomočjo planetk in njihovega znanja povezanega s to tematiko imam sedaj super čisto lice. Od takrat redno spremljam vse novosti povezane s tematiko aken, obožujem pa tudi temo parfumske nove pridobitve in oči pasem na oblačilih, ki jih članice na novo kupijo 😉

 2. PL sem pred leti začela spremljati zaradi odličnih člankov na temo nege kože, pa tudi zaradi super članic, ki so v različnih temah ustvarjale super vzdušje na forumu. Še danes najraje berem članke na temo nege kože, zdravja in zdrave prehrane, športanja in tudi v hišnem kotičku se najdejo zanimivi in koristni članki.

 3. Planet lepote sem odkrila po naključju, ko sem želela izvedeti več o izdelkih za nego obraza. Moram reči, da še danes najraje berem članke in vsebine na forumu na to temo, poleg tega pa tudi vse o modi in dekorativni kozmetiki. Všeč mi je, da imam stran, ki jih zaupam, saj vem, da vsebino ustvarjajo osebe, ki se dobro spoznajo na to področje. Moje znanje o kozmetiki se je od prvega obiska strani (kakšnih 5 let nazaj) močno izboljšalo. Zdaj za svojo občutljivo kožo znam poskrbeti in poiskati primerne proizvode, zato je tudi lepša in bolj zdrava. 🙂

 4. Ko grem na PL najprej opazim naslovno stran, in če mi je kakšna tema interesantna, jo z veseljem preberem. Všeč so predvsem stilske preobrazbe in nasveti ličenja. Potem pa obvezno pregledam še dogajanje na forumu, in sicer če je kakšna tema, ki me zanima aktualna, da se potem pridružim debatam.
  V primeru, da moram narediti nakup kakšne dekorativne kozmetike ali kozmetike za obraz/nego las in telesa pa obvezno preverim stanje na kozmetometru/ in tudi sama kdaj napišem kakšno oceno. .

 5. Na Planetu lepote me najbolj zanima tematika v zvezi z nego obraza. Kvalitetni članki in nasveti uporabnic na tem področju Planet lepote ločijo od sorodnih forumov in portalov, ki mu ne segajo niti do kolen. Planet lepote me je pred nekaj več kot dvema letoma tako rekoč uvedel v svet negovalne kozmetike in še zdaj se za najnovejše in najbolj točne informacije v zvezi s kozmetiko in nego obraza najprej obrnem nanj.

 6. Planet lepote sem odkrila pred leti, ko sem iskala podrobnejse informacije o izdelkih za nego obraza. Ta tematika me se danes najbolj zanima in mislim, da na tem podrocju PL nima konkurence kar se tice SLO portalov – forumov. Rada berem tudi objave o licenju – sploh tutoriali vesne lasic so mi odlicni. 🙂

 7. Planet lepote sem naletel po naključju, ko sem nekaj iskala za svojo kožo. Od takrat naprej ga vsak dan redno spremljam. Zelo rada preberem članke oz. nasvete za ličenje, ki so zelo dobro prikazani. Na PL spremljam o negi kože, las, negovalni kozmetiki. Z PL sem odkrila kaj paše mojo koži, ker sem prej vedno napačno kupovala, Zelo velik plus je tudi, da lahko, preden se odločim za nakup izdelka, ta izdelek preverim na Kozmetometru. Redno spremljam tud dnevne teme. Pasem si oči v temi NOTD 😛 Tukaj najdem ogromno stvari, ki jih sama pravzaprav sploh ne vem 😀 Tudi uporabnice so izjemno prijazne in vedno lahko dobiš od njih nasvet 🙂

 8. Na Planetu lepote redno spremljam forum, kozmetometer in izpostavljene članke na uvodni strani. Slednji me nato odnesejo še na druge tematske sklope spletne strani, kjer pa najraje prebiram prispevke o ličenju (Vesna, 🙂 ), stilske preobrazbe in vsebine o zdravju in odnosih.

 9. Planet lepote sem odkrila po naključju pred nekaj leti, ko sem iskala konkretne izkušnje žensk glede določene tematike in naletela na neko temo na forumu, ki je govorila ravno o tem. Presenetil me je visok nivo komunikacije, uporabnost informacij in vsesplošno prijetno vzdušje med uporabnicami, zato sem se odločila, da bom tudi jaz postala (in seveda ostala :)) planetka.
  Še danes najraje prebiram ravno forum, kjer sledim vsem aktivnim temam, saj je najbolj živi del portala, kjer mnoge planetke prispevajo svoje dragocene izkušnje in mnenja, hkrati pa ohranjajo debato na kulturnem nivoju. Všeč pa so mi tudi odlični članki na temo nege kože, stilske preobrazbe, enkratni make-up tutoriali Vesne in (morda celo kar malo preredko objavljeni) okusni recepti.

 10. Na Planetu so mi najljubše teme o negi obraza in negi las, od člankov pa rada preberem Vesnine tutoriale za ličenje, tudi zadnji članek o naravnem čiščenju stanovanja je odličen, želela bi si še več prispevkov na temo naravne kozmetike, alternativne medicine, ipd.

 11. Najbolj me zanima nega kože, predvsem obraza in zaradi tega na Planetu lepote spremljam teme povezane s tem.

  Ker imam občutljivo kožo z atopičnim dermatitisom (pa tudi nagnjeno k aknam), ki je posebej izrazit konec jeseni in pozimi, mi takšne kreme najbolj ustrezajo. Že dve leti kupujem kreme iz takšnih linij v lekarnah, ostalih krem moja koža več ne prenaša.

  Rada preletim tudi teme povezane z ličenjem, vendar če ni koža ok, potem noben make-up ne pomaga, žal.

  Kar se pa tiče še ostalih zadev na Planetu lepote, pa so mi zadnje čase padli v oči članki vizažistke Vesne Lasič, saj so zelo dobro obrazloženi 🙂

 12. Težko je izpostaviti moje najbolj priljubljene teme na Planetu lepote, saj je le-ta že kar nekaj let moj vsakdanji spremljevalec. Tudi če ne iščem specifične teme, se tudi za vsak dan najdejo teme, ki “kratkočasijo”- dnevne teme npr.
  Pa vseeno- najbolj me zanimata temi nege obraza in nege telesa. In prav zaradi težav s kožo po obrazu in telesu sem sploh našla Planet lepote (alegije). Tako da ti temi ostajata prvi, redno pa spremljam tudi teme odnosi in osebna rast, rekreacija in zdrava prehrana, moda, nakupovanje.

  Zelo rada pa prebiram tudi članke naše vizažistke Vesne in pa razne objavljene recepte.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj