Za učinkovit boj proti znakom staranja ni dovolj le preprosto spodbujanje obnovitvenih mehanizmov kože, temveč je bistvenega pomena zaustaviti mikrovnetni stres. Slednji je namreč odgovoren za slabljenje vlaken, ki tvorijo usnjico: elastina, kolagena in zunajceličnega matriksa.

La Roche-Posay Redermic[+] je posebej izoblikovana za boj proti mikrovnetnemu stresu – resničnemu vzroku pospešenega staranja kože – ter za zapolnjevanje gub in krepitev čvrstosti kože. Inovacija je revolucionarna nova sestavina Neurosensine, peptid, odgovoren za nevtralizacijo ‘mikrovnetnega stresa. Madecassoside obnavlja vlakna, ki zapolnjujejo kožo (kolagen I, III, elastin) ter zapolnjuje globoke gube, čisti vitamin pa C spodbuja sintezo podpornih vlaken kože (kolagen IV in VII), s čimer okrepi strukturo kože. Hialuronska kislina pomaga ohraniti optimalno vlaženje ter zapolnjuje površinske gube.

La Roche-Posay Redermic[+]­

Nega ­La Roche-Posay Redermic[+] je dostopna v dveh različnih teksturah, ki sta primerni za vse tipe občutljive kože; za normalno in mešano kožo, za suho kožo ter kot nega za področje okoli oči.

Vse verzije so nekomedogene in ne vsebujejo parabenov. Izdelki LRP vsebujejo termalno vodo La Roche-Posay, naravno bogato s selenom, ki pomirja in mehča kožo, zmanjšuje razdraženost, pospešuje pretok tekočine in izločanje škodljivih snovi ter deluje kot antioksidant.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj