… telesu, lasišču in intimnem predelu. Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin, formule, ki jo koža zelo dobro prenaša, in kozmetične teksture pomiri in očisti kožo, ne da bi porušila njeno naravno ravnovesje. Skupaj z revolucionarnim Cicaplast Baume B5 balzamom predstavlja celovito nego za obnovitev poškodovane ali razdražene kože.

Razpokana in izrazito suha koža, rdečina, sončne opekline, srbečica, draženje – vse to so dnevne težave kože, ki lahko poslabšajo kakovost vsakdanjega življenja. Pri vsakem draženju, še posebej pri občutljivi koži, je čiščenje prvi ključni korak za preprečevanje morebitne okužbe, pomiritev kože in stimulacijo učinkovitega obnovitvenega procesa. Primarno vnetje lahko izzove neugodje in celo bolečino, zato je pomembno, da občutljivo kožo pomirite. Obnovitveni proces je učinkovitejši, če na koži ni mikrobov, umazanije in delcev nečistoč.

Linija izdelkov Cicaplast je namenjena negi tanke, občutljive ali razdražene kože pri celi družini. Cicaplast Lavant B5 peneči gel za čiščenje pospeši obnavljanje razdražene ali razpokane kože, medtem ko Cicaplast Baume B5 pomirjajoči balzam na več načinov pomaga pri obnovitvi kože in ima dvojni učinek: kožo takoj pomiri, nato pa jo zaščiti in pomaga obnoviti njeno zaščitno plast.

Planet Lepote obdaruje!

Odgovori na spodnje vprašanje v okence za komentiranje in med vsemi prejetimi odgovori bomo izbrali dva, ki bosta za nagrado prejela 1x Cicaplast Lavant B5 in 1x Cicaplast Baume B5!

Ali imaš pozimi težave s suho, občutljivo in razdraženo kožo? Kako jo neguješ?

 

Odgovore sprejemamo do ponedeljka, 30. novembra 2015. Izbrana odgovora bosta objavljena v roku 10 dni.

* Izbrana članica, ki v roku 10 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do darila.

 

11 KOMENTARJI

 1. Pozimi imam težave s suho kožo, predvsem s suho kožo na čelu. Pri tem si pomagam s hranilnimi kremami, vlažilnih se izogibam, ker mi še dodatno izsušujejo kožo. Redno si delam tudi piling, da odstranim odmrlo kožo.
  Prav tako imam težave z izsušeno kožo na rokah, zato jo pogosto negujem s kremami za roke.

 2. že leta se srečujem s problemom suhe kože, atopičnim dermatitisom, predvsem na predelih komolcev in na vratu.. največkrat se le ta pojavi prav v zimskem času, najbolj pa mi pomagajo in ublažijo zadevo kakšna mazila z olji, ki kožo pomirjajo… zato bi z veseljem preizkusila cicaplast, kako se obnese 🙂

 3. Suhe predvsem roke zato imam vedno pri sebi kremo za roke. Eno na mizi in eno vedno v torbici Trenutno je to bio veganska krema znamke Lavera, Suho kožo imam tudi na obrazu, zato jo negujem z dnevno vlažilno kremo.

 4. Že dolgo se borim z atopijskim dermatitisom in kontaktnimi alergijami, težave z izrazito suho kožo po telesu in z občutljivo in razdraženo kožo na obrazu pa so pozimi še hujše. Za kožo skrbim s čim bolj nežnim čiščenjem in izdatno neodišavljeno vlažilno in hranilno nego. Po telesu mi kožo že več let “rešuje” prav LRP balzam, tako da bi z veseljem poskusila še linijo Cicaplast, ki je doslej še nisem :).

 5. Tudi jaz imam po telesu izjemno suho kožo, tudi poleti, hladne temperature in kurjenje v notranjih prostorih pa situacijo samo poslabšajo. Na predelih, kjer je še posebej hudo (kolena in goleni, komolci, podlahti) kožo umirjam s pomočjo doslednega mazanja z maslom za telo, z uporabo balzama za telo (med tuširanjem), tuširam pa se samo z geli na oljni bazi. Na prstih na rokah imam težave z atopijskim dermatitisom in alergijami, ki jih poskušam, ko je res hudo, omejevati z uporabo Advantana. Roke mažem z ognjičem, a nisem najbolj zadovoljna, zato trenutno še iščem dovolj hranilno in hkrati nežno kremo za roke, ki bi negovala suho kožo brez da bi poslabšala stanje.

 6. Pozimi imam težave z zelo suho kožo, obvezna je uporaba kreme za roke, ki jo imam ves čas na mizi in v torbici. Za obraz so obvezne bolj hranljive kreme. Za nego telesa uporabljam oljne gele za prhanje, “mastne” pilinge, masla in olja za telo. Ob izpostavljenosti hudemu mrazu se mi ponavadi na vratu pojavi pordela, srbeča in razdražena koža, ki jo negujem z Eucerin AtopiControl.

 7. Ja, pozimi imam težave s suho in razdražljivo kožo, in to še bolj kot sicer. Težave se ne pojavljajo le na obrazu, ampak tudi na telesu.
  Zato uporabljam bolj bogate negovalne izdelke in tudi pogostost njihove uporabe povečam. Vem, da bi bilo dobro uporabljati tudi manj vročo vodo, ampak se ne morem pripraviti k temu.
  Za obraz sem skoraj ukinila uporabo pudra v prahu, prav tako pozimi ne uporabljam nobenih matirajočih izdelkov, ker preveč izsušijo.

 8. Drage Planetke, hvala za vaše odgovore! 🙂

  Tokrat nagradi prejmeta naslednji članici Planeta Lepote:
  Akasha
  Tulipan

  Iskrene čestitke :Y: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! :L:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva: urednistvo’at’planet-lepote.com

 9. Drage Planetke, hvala za vaše odgovore! 🙂

  Tokrat nagradi prejmeta naslednji članici Planeta Lepote:
  Akasha
  Tulipan

  Iskrene čestitke :Y: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! :L:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva: urednistvo’at’planet-lepote.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj