… sončnih opeklin, vendar dolgi valovi UVA-žarkov prodrejo globlje v spodnje plasti kože, kjer poškodujejo vezno tkivo, česar posledica je prezgodnje staranje in pojav gub (fotopoškodbe) ter kožnega raka.

La Roche-Posay je prva blagovna znamka, ki je uporabila revolucionarni sistem filtriranja:

  • na površini kože: ekskluzivni filtrirni sistem s patentiranimi UV-filtri v kombinaciji z visoko koncentracijo termalne vode, naravno bogate selenom;
  • v povrhnjici: izvleček rastline Senna alata, ki je pravi zaščitnik celic, dopolnjuje delovanje filtrov in tako omogoča učinkovito zaščito kože pred celičnimi poškodbami, ki jih povzročajo UV-žarki.

Na voljo sta dva izdelka; lahek nemasten fluid za mešano in mastno kožo ter mehka topljiva krema za normalno in suho kožo, oba s z zaščitnim faktorjem 50+.

La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ fluid in krema

Fluid La Roche-Posay Anthelios XL Fluide Extreme SPF 50+ je izjemno lahke teksture in nemasten, brez dišav, vodoodporen in nekomedogen. Priporočena cena je 20,00 EUR.

Krema La Roche-­Posay Anthelios XL Creme SPF 50+ daje izjemen občutek udobja, nudi intenzivno vlaženje, se hitro vpija a ne pušča mastnih sledi. Ne vsebuje dišav, parabenov in je vodoodporna in nekomedogena. Priporočena cena je 17,80 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj