La Prairie Anti-Aging Foundation SPF 15 je celularna emulzija z zaščito SPF 15, ki odlično združi estetiko in negovanje.

La Prairie Anti-Aging Foundation SPF 15­

Silikonska emulzija je na vodni osnovi, katere popolnoma gladka tekstura zagotavlja enakomerno obarvano polt, ki obstane ves dan, ne da bi obledela. V osmih barvnih odtenkih združi edinstven Intervention Complex (zaščitni kompleks) z visoko sončno zaščito ter La Prairie ekskluzivnim Cellular kompleksom. Njihovo delovanje stimulira obnovo celic, povečuje sintezo kolagena in priskrbijo zaščito pred škodljivim izpostavljanjem soncu in okoljski onesnaženosti.

Napredna Neoskinpatch tehnologija na koži ustvari nevidni zaščitni film, ki zadrži vlago ter ji hkrati postopoma dovaja izjemno vlažilne in hranilne agente. Med ključnimi elementi La Prairie zaščitenega intervention kompleksa je Ursolna kislina, izjemno močan pomiritveni agent, ki pomaga pri preprečevanju zloma dermalne matrice ter peptid Illomostat, ki izboljša produkcijo kolagena in preprečuje degradacijo matrice. Dodatno vitamini A, C in E ter ekstrakt belega čaja ščitijo pred poškodbami prostih radikalov, sladkorni ekstrakt pa poskrbi za gladkost kože. Svetlobni razpršilci pričarajo mehek in izpopolnjen videz, ki zabriše izgled linij in gub.

La Prairie Anti-Aging Foundation SPF 15 je v embalaži na pumpico in je na voljo v osmih odtenkih, za 30 ml pa boste odštele 82 €.­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj