V tovrstnih člankih pogosto zasledimo dve trditvi: prva je ta, da so kratki lasje težki za vzdrževanje, kar ni res – seveda pod pogojem, da je frizer dober in smo dobro postrižene; in drugi, da večini žensk kratki lasje ne pristajajo. Tega pa, jasno, ne moremo vedeti, dokler ne preizkusimo.
 
A večina tistih, ki je kdaj imela kratke lase, sploh zadnja leta tako priljubljene 'pixie' pričeske in bila dobro ostrižena, je bila nad kratkimi lasmi navdušena. Namreč tako, kot vse ostalo, je tudi kratke lase treba znati nositi, izjemnega pomena pa je tudi dobro striženje.
 
Zato ni nobene potrebe po tem, da se kratka frizura jemlje kot nekaj drastičnega, ker to ni oz. vsaj ne v slabem smislu. In nenazadnje, četudi vam slučajno ne bo všeč: lasje rastejo in kmalu boste spet dolgolaske, v vmesnem času pa preizkusile vrsto krajših frizur različnih dolžin.
 

Kako nositi kratke lase?

Predvsem ponosno, samozavestno in z vsaj kančkom make-upa. Ta je skorajda še bolj nujen kot pri dolgih laseh, da se doseže res ženstven in urejen videz. Če dodamo še dovršen, ženstven slog, ste prave zmagovalke!
 

PREBERITE TUDI: Forum tema Kratki lasje

 
Oglejte si spodnjih nekaj izjemno modnih kratkih pričesk, za katere so se odločile zvezdnice in z njimi izgledajo naravnost izvrstno!
 

Anne Hatthaway
 

Emma Watson
 

Mia Farrow
 

Carey Mulligan
 

Kate Mara
 

Julianne Hughes
 

Lily Collins
 
Evan Rachel Wood
 

Halle Berry
 

Michelle Williams
 

Elsa Pataky
 

Winona Ryder
 

Natalie Portman
 

Jean Seberg
 

Tyra Banks
 

Jennifer Lawrence
 

Ginnifer Goodwin
 

Keira Knigthley
 

Sami Gayle
 

Pixi Geldof
 

Angella Basset
 

CharlizeTheron
 
Victoria Beckham
 
 
Všečne pričeske, kaj?
 

PREBERITE TUDI: 8 skrivnosti žensk z vedno lepimi lasmi in super frizuro

 
In naj še enkrat opomnimo, da je zares zelo, zelo pomembno dobro striženje. Če vam frizura nikakor noče stati kot je treba, niste dobro ostrižene.

 

Kar pogumno, poletje je pred vrati in torej idealni čas za preizkušanje kratkih pričesk!

 

Foto: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj