… pa se že pripravlja na njegov sprejem. Po poročanju The Sunday Timesa kraljica ne zapravlja časa za ohranjanje mednarodnih odnosov, zato je novega svetovnega voditelja junija povabila v Buckinghamsko palačo na vrh G7, ki se ga bodo udeležili še predstavniki Japonske, Nemčije, Italije, Kanade in Francije.

Voditelji držav se bodo zbrali, da bi razpravljali o vprašanjih globalnega segrevanja, trgovine, davkov in drugih pomembnih postavk. Letos je v Združenem kraljestvu prireditev, ki poteka enkrat letno, kraljica pa se, tako kot mnogi njeni sorodniki, želi srečati z novim ameriškim predsednikom. Tako se bosta princ Charles in princ Williama skupaj z ženama Camillo Parker-Bowles in Kate Middleton udeležila sprejema.

Kraljica naj bi poleg uradnega dela zahtevala tudi zasebni sestanek z Joejem Bidenom, v celotni zgodbi pa se zdi, da je princ Harry, ki z ženo Meghan Markle in njunim enoletnim sinom Archiejem živi v ZDA, najbolj v ospredju. Harry in Biden sta bila že dolgo povezana zaradi ljubezni do športa, saj sta se večkrat skupaj udeležila iger Invictus. “Harry uživa v Joejevi družbi in glede na njegove kraljevske povezave je njuno prijateljstvo še vedno močno,” je novembra lani za New Idea povedal neimenovani vir.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton spregovorila o težkih nosečnostih in materinstvu na očeh javnosti1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj