Družinski pes Lupo je bil ljubljenec vseh članov družine: “Tako zelo ga bomo pogrešali! Bil je srce naše družine zadnjih devet let,” sta povedala princ William in Kate Middleton o svojem ljubljenčku. Novico je par naznanil včeraj, pes pa je umrl pretekli vikend.

“Na žalost je pretekli vikend naš ljubljeni pes, Lupo, umrl. Zadnjih devet let je bil srce naše družine in zelo ga bomo pogrešali. – W & K,” sta napisala na Instagram poleg fotografije črnega koker španjela.

Brat Kate Middleton, James Middleton, ki je znan ljubitelj psov, je prav tako objavil ganljivo sporočilo v spomin Lupu, ki je povezan z vrsto njegovih ljubljencev.

“Velika žalost je, da je Lupo, ljubljeni pes moje sestre Katherine in njene družine, umrl. Lupo je bil sin Elle in brat Zuluju, Inki in Luni,” je zapisal 33-letni James. “Nikoli te ne more nič pripraviti na izgubo psa. Tisti, ki nikoli niso imeli psa, bodo to morda težko razumeli. A tisti, ki so kdaj imeli radi psa, vedo resnico: pes ni le hišni ljubljenček; je član družine, najboljši prijatelj, zvest tovariš, učitelj in terapevt.”

“Za večino je izguba psa skoraj v vseh ozirih primerljiva z izgubo ljubljene osebe,” je dodal in povedal, da mu je novica o Lupovi smrti obudila vrsto spominov na njegovo izgubo psa leta 2017.

William in Kate sta dobila Lupa leta 2012, kako leto pred rojstvom njunega prvega otroka princa Georga. Leta kasneje se je razvedelo, da sta psa nabavila, da bi jim pomagal čez težko obdobje, ko se je William odpravljal na otočje Falkland za šest tednov.

 

“Ko je bil princ William odsoten na Falklandskih otokih, je odšel na večerjo z nekaj svojimi prijatelji in jim razkril, kako težko je bilo za Kate, ko je odšel za šest tednov. Takrat sta ravno dobila španjela, da bi ji pomagal čez to težko obdobje brez Williama,” je povedala njuna znanka.

PREBERITE TUDI: Princ William javno razkril svojo veliko skrb

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj