To je zgodba o gospe, ki je zaradi aknaste kože strašno trpela skozi svojo celotno mladost. Susanne Melchiorsen je bila sposobna svoj problem obrniti v svoje življenjsko delo.

Susanne Melchiorsen se je izobrazila kot Cidesco kozmetičarka leta 1982. Po končanem izobraževanju se je njena koža izboljšala, vendar pa je bil še vedno prostor za izboljšave. Po nekaj letih raziskav v tujini, ki jih je kombinirala s trdim delom v svoji kliniki z imenom Naestved Hudplejeklinik, je Susanne prišla do rezultatov, ki jih je želela.

“Spoznala sem strukturo telesa in procese v telesu, diete, minerale ter medsebojne vplive med vitamini, zelišči ter zdravilnimi rastlinami. Ni bilo nobenega dvoma več – voljno, lepo kožo je potrebno zgraditi od znotraj!”

susanne_melchiorsen 

Holistično prepričanje Susanne Melchiorsen je, da razmišlja o človeku kot celoti. Vedno odkrivajte razloge za neravnovesja v koži – ne zdravite le simptomov. Kadar dobrim aktivnim kremam sledi  notranja nega, kot so ustrezna dieta, vitamini, minerali, zeliščni čaji, telovadba in dihalne vaje, je ustvarjeno dobro ravnovesje. Fizično neravnovesje je potrebno spremljati s krepitvijo uma. Pozitivna miselnost naredi kožo sijočo.
Videz in koža Susanne Melchiorsen je najboljši primer, kako njeni izdelki za nego kože ustvarjajo lepe rezultate!

Vizija

Susanne Melchiorsen linija za nego kože spada v sam svetovni vrh najčistejših izdelkov za nego kože.

Linija za nego kože Susanne Melchiorsen je narejena iz najčistejših naravnih sestavin – prvorazrednih naravnih maščob, rastlinskih olj in rastlinskih ekstraktov. Nekatere rastline, ki so biodinamične, rastejo v njenem zeliščnem vrtu, ostale pa so izbrane iz narave. Nekatere sestavine se namakajo v vodi, nekatere v olju, odvisno od hranil, ki jih nameravamo dobiti. Majhen del naših rastlin je destiliran. Najboljše od rastlinskih izvlečkov je sok naših svežih zelišč. Filter v kremah za sončenje je naravni fizični filter, mineral z imenom titanov dioksid. Pridobivanje sestavin za izdelke nima vpliva na okolje, izdelki so brez mineralnih olj, brez živalskih sestavin, niso testirani na živalih, ne vsebujejo nobenih hormonsko motečih sestavin, kislin in parfumov. Izdelki in tretmaji Susanne Melchiorsen so testirani na ljudeh v obojestransko zadovoljstvo.

Naša vizija je vzpostavitev ravnovesja Vaši koži in v tej smeri tudi notranjega ravnotežja z namenom ohranitve zdrave in lepe kože za vse življenje. Poleg tega Vas želimo poučiti o vaši koži in njenih potrebah.

Susanne Melchiorsen izdelki za nego kože so za tiste, ki hočejo v življenju najboljše.

Vse informacije o izdelkih in nakupu le teh dobite na gsm: 041 735 874 (ga. Brigita ) oz. e–mail: globaling.brigita@siol.net, zelo pa bomo veseli, če se odločite za obisk našega salona House of Melchiorsen v Levcu pri Celju.

Usposobljene kozmetičarke vam pomagamo na popolnoma naraven način izboljšati videz kože pri naslednjih stanjih; rdečična koža, aknasta koža, hiperpigmentacija, zmanjšanje brazgotin, globokih linij in gub, sprožimo lahko ponovni metabolizem kože s katerim močno pomladimo obraz …

3 KOMENTARJI

  1. Pozdravljena: SESTAVINE AGELSEE NIGHT SO:
    mandljevo olje, rožna voda, marelica, lecitin, rožmarin,preslica,alge,sivka. Naj ti povem, da je kozmetika fenomenalna saj sem sama že skoraj obupala nad vsem…imela sem seborejo ( mastno kožo s izsušeno povrhnjico), akne! Vse sem že poizkusila in ni bilo rezultatov, ki bi jih želela. Ta kozmetika pa mi je resnično pomagala!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj