… mnogih projektih, zato novica, da je udeležena še pri enem, pravzaprav ni nič posebnega. Je pa to prav zagotovo njen najbolj ekscentričen projekt doslej – v čast 25-letni karieri supermodela je restavracija MayFair kozarec za šampanjec oblikovala kar po levi dojki Kate Moss.

Vam zveni znano? Legenda pravi, da je bil prvi kozarec za šampanjec narejen v 18. stoletju in naj bi bil oblikovan po levi dojki Marie Antoinette. To ja navdihnilo britansko umetnico Jane McAdam Freud, ki se je odločila za sodobno interpretacijo. "Bila sem navdušena, da bom sodelovala pri projektu – kakšna čast, da delam nekaj, kar je nekoč naredila Marie Antoinette, ki je bila tako zanimiva in nagajiva osebnost," je navdušena nad projektom povedala Kate Moss. "Šampanjec je vedno povezan s slavljenjem in veselimi dogodki in zelo sem se zabavala ob ustvarjanju tega prelepega kozarca."

Umetniška kreacija bo uradno izšla oktobra, predstavila pa jo bo sama Kate Moss. Predstavljena bo v restavraciji Mayfair restaurant 34, pa tudi sestrskih restavracijah The Ivy, Daphne's in Scott's.

Kaj meniš o tem umetniškem projektu – ti je zanimiv, smešen ali morda malce neokusen?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj