Zanimivi izrezi; visoki bikini izrezi; klasičen črn bikini in še marsikaj. Seveda pa pri izbiri ne pozabite na svojo postavo, kajti temelj izbire, če želimo izgledati kar najbolje, pa bi morala biti vedno naša postava – torej da poudarimo, kar je lepo in skrijemo kako pomanjkljivost.

1. Futuristični izrezi

Futuristični izrezi so trend, ki ga ne bomo videvali le pri kopalkah, ampak kar vseh oblačilih: oblekah, topih, pleteninah in ostalem. Ta trend boste najlažje nosile z relativno klasičnim izrezom spredaj pod prsmi.

2. V izrezi bikink

Najprej so se pojavili na pajkicah, zatem pa preselili na spodnji del kopalk. Njihova prednost je, da naredijo zelo lep trebuh, torej ga optično polepšajo. Idealna izbira za vse postave, saj pas naredi vizualno ožji.

3. Rebrasti in drugi teksturirani materiali

Negladki materiali bodo letos izjemno priljubljeni, sploh rebrasti, nagubani ipd. Njihova prednost je, da tudi skrijejo marsikaj nagubanega in neenakomernega, kot je npr. celulit, povešena in nagubana koža ipd. Delujejo tudi bolj športno kot gladki ali celo svetleči materiali.

4. Bleščičast lesk

Bleščičast in lesketajoč videz bo slepil po plažah in bazenih letošnje poletje. A ne kak pretiran in kičast, temveč prijetno subtilen, ki deluje glamurozno in ne ceneno. Če boste izbrale svetleče kopalke, izberite izjemno preproste, minimalistične kroje in enobarvne, da ne bo vsega preveč.

5. Prevezano

Trend, ki mu je težko nadeti ime – prevezano? Kakorkoli, gre za trend, kjer so trakci kopalk prevezani preko trebuha. Verjetno ni odveč poudariti, da tak model pride v poštev le za res vitke in fit; ostale, ki imamo malce trebuščka, pa ne bomo dovolile, da nam trakci izginjajo v njega gube.

6. Klasični črn bikini

Model, ki ni trend, saj je od nekdaj v modi in bo zagotovo tudi ostal. Minimalistična klasika, s katero ne morete zgrešiti v nobenem primeru – tako, kot tudi z malo črno oblekico ali črnimi salonarji ne.

PREBERITE TUDI: Trend pomladi in poletja 2021: Vračajo se hlače s širokimi hlačnicami

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj