Pravijo, da  nimamo več prehodnih mesecev. Zimska oblačila kar naenkrat zamenjajo majice s kratkimi rokami, spomladanske temperature se dvignejo mnogo hitreje kot bi se morale. Ob visokih temperaturah pa se, predvsem ženske, pričnemo obremenjevati z maščobnimi oblogami, ki so se nam nabrale čez še preveč dolgo zimo.

Večina predstavnic nežnejšega spola se zato z muko odpravi na lov za kopalkami, saj je to tisti del poletnega oblačila, ki razkrije vse pomanjkljivosti.
Ne pustite, da bo tudi to poletje tako. Za boljše počutje in manjšo napihnjenost se pričnite ukvarjati s športom in bolj zdravo jesti. To sezono uživajte v nakupovanju kopalk in namesto, da godrnjate, se posvetite modi in najdite zadovoljstvo v njej. Zavedajte se, da oblačila zaživijo šele na ljudeh. Tako, kot jih nosite, tako ste tudi videti.

Klasične bikinke

Poletje 2012 bodo zaznamovali klasični bikiniji, v živahnih barvah, pisani in enobarvni. Ker je klasični bikini model neprizanesljiv do vseh, ki imajo kakšen kilogram preveč, se odločite za spodnji del, ki sega malo višje in kot bikinke izberite le zgornji del. Ta naj bo v živahnih poletnih barvah.

 kopalke_2012_bikini_2012_2

Visok pas in retro vzorci

Poleg priljubljenih bikink so pri White Sandsu prepričani, da bo letošnje poletje na plaži opaziti kopalke z visokim pasom. Te so izredno modne že od lanskega poletja. Morda je zdaj skrajni čas, da se opogumite in jih oblečete.
Visoke ali nizke. Drobne ali malo bolj okrogle. Ta model kopalk je namenjen vsem postavam, poleg tega pa lahko z njimi malo prekrijete trebušček.

kopalke_2012_retro

kopalke_2012_visok_visok_pas

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj