… neretuširano naslovnico, temveč tudi zvezdnico Monico Bellucci, ki je popolnoma brez ličil. To bi že skorajda neverjetno, a resnično –  naslovnica tokratne izdaje francoske revije Elle z Monico Bellucci je popolnoma neretuširana in Monica je tudi brez kančka make-upa.

Glavna urednica francoske Elle, Isabelle Maury, je poprosila fotografa Petra Lindbergha, naj fotografira Monico Bellucci in še sedem znanih žensk brez ličil ter pusti njihove slike neobdelane. Tako so se Monica Bellucci, Eva Herzigova, Sophie Marceau, Charlotte Rampling in Ines de la Fressange vse znašle v Elle v svoji naravni lepoti.

Monica Bellucci na naslovnici francoske Elle - brez ličil in neretuširana­

Monica Bellucci za francosko Elle – brez ličil in obdelave v vsem

poznanem Photoshopu, ki ga večina revij s pridom izkorišča.

Da bi bil potek snemanja kar se da podoben ‘običajnim’ snemanjem, so vsem predhodno uredili tako pričesko kot tudi make-up, potem pa so jim tik pred fotografiranjem make-up odstranili z losjonom, za katerega Lindbergh trdi, da vsem podari tisti naravni, zdrav sij na fotografijah. Stars without makeup vsebuje 11 črno-belih fotografij na 16 straneh.­

5 KOMENTARJI

  1. Naličili so jih in potem MU odstranili? WTF? In zakaj so jim pustili ta losjon na obrazu? A so snemali v puščavi in ni bilo vode pri roki? Ne vem, ko sem prebrala članek, sem bila navdušena. Ko sem si pa bolje pogledala fotko (+ ostale na drugem spletnem naslovu), pa nisem bila več najbolj prepričana, da so res popolnoma brez MU in neretuširane.

  2. Tole že ni čisto neretuširana slika. Že samo prava osvetlitev spremeni oz. popravi obraz, kožo, kaj skirje, naredi manj vidno, …. Pa še zmanjšali so nasičenost barv in tako spet skrili polno nepravilnosti. In še in še …

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj