Že zdavnaj si je pridobila status ‘Pop princese’, v svoji dolgi karieri pa je prodala več kot 100 milijonov albumov in prav toliko singlov. Pred desetimi leti je bila na Forbesovem seznamu najslavnejših ljudi na svetu uvrščena na 6. mesto, nato pa je potonila v vrtinec medijskega preganjanja in slabega duševnega stanja. Zaradi številnih živčnih zlomov, nesrečnih ljubezni in duševnih težav je pevka, sodeč po komentarjih družine, postala nesposobna za samostojno življenje.

Pred natanko 13 leti je njen oče Jamie prevzel odgovornost za njene finance in kariero ter dobil popolno skrbništvo nad priljubljeno hčerko. Leta je molčala, nato pa se je pred nekaj tedni odločila, da bo spregovorila na sodišču v Los Angelesu. V 25-minutnem govoru na sodišču je pevka sodnika dobesedno prosila, naj konča pripor, številni kolegi pa so ji zagotovili virtualno podporo. “Tukaj sem, da vložim ugovor. Jezna sem in grem tako daleč. Očetu sem pustila, da mi uniči življenje. Moram se znebiti očeta,” je dejala pevka.

Zdaj pa so se končno pojavile dobre novice! Kljub slabim napovedim ima pevka še vedno možnost za zmago na sodišču, v sredo pa se je ponovno obrnila na sodnika, saj želi zamenjati odvetnika. Britney namreč želi, da jo namesto sedanjega odvetnika Samueja Inghama III zastopa odvetnik Matthew Rosengart. Tuji mediji pišejo, da se je sodnica Brenda Penny odločila, da si lahko pevka izbere odvetnika, s katerim bo skušala končati skrbništvo, pod katerim je bila leta. Številni sledilci so to novico navdušeno sprejeli. ‘Končno. Pravičnost je in zdaj pogumno nadaljuj do zmage,” je le nekaj komentarjev na družbenih omrežjih. 

PREVERITE TUDI: Kozmetometer – Britney Spears parfumi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj