Moč, ki se skriva v nekaj lepih besedah, je pravzaprav neverjetna! Medtem ko ženske radi poslušajo komplimente, pogosto pozabijo dati nekaj komplimentov svojim partnerjem. Navznoter lahko vsak moški sprejme dejstvo, da na skrivaj ljubi pohvale. Če se trudite najti nekaj pogostih komplimentov, potem ne skrbite več. Pokrili smo vse. Tu je nekaj pogostih pohval, ki jih lahko še danes podarite svojemu partnerju.

“Danes si videti tako čeden! Ta srajca ti odlično pristoji.”

Pohvala glede videza bo vašega partnerja vedno razveselila. Še posebej, če je opazno, da se je ta dan dodatno potrudil, da je bil videti dobro. Povejte mu, da je videti dobro.

“Všeč mi je, ko me spraviš v smeh.”

Ko pohvalite njegovo osebnost in kako vpliva na vas, se bo vaš partner spet zaljubil. Moški imajo radi, ko jim date vedeti, da vas njihove lastnosti včasih resnično privlačijo in vam pomagajo, da se počutite bolje.

“Uspelo ti bo, verjamem vate.”

Sporočite partnerju, da verjamete vanj, to je lahko ena najboljših stvari, ki jih lahko poveste. Vaš partner vas bo spoštoval, ker verjamete vanj v težkih časih. Vaše spodbudne besede bodo zagotovo udarile v njegovo srce.

“Ponosna sem nate in na ves pogum je bil potreben.”

Vaš partner bo z veseljem slišal vaše pohvale. Če je trdo delal, ali je storili kaj zelo težkega, se prepričajte, da ste v vsaki točki z njim. Spodbujajte ga na celotni življenjski poti.

PREBERITE TUDI: Seks za eno noč: kaj se dogaja v naših možganih?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj