Kot smo že poročali, naj bi Sofia skreirala nekaj torbic za znano firmo Louis Vuitton. Sofia, ki je zdaj oblikovala celotno kolekcijo, ki jo bo postavila na ogled na zabavi v Château Restaurant Joël Robuchon v Tokiu, mestu, ki ima posebno mesto tudi v njenem filmu Lost in Translation.

lv_torba

Kot sama pravi, se je vse skupaj začelo ob njenem obisku LV tovarne v Franciji, kjer je želela izvedeti, če bi lahko oblikovala kakšno torbico zase, potem pa so skupaj prišli na idejo, da bi oblikovala kar celo kolekcijo torbic in čevljev. Za torbico je imela v mislih, da bi bila primerna za vsak dan in bi bila tako velika, da bi v njej lahko nosila marsikaj, pa vendar ne bi smela biti prevelika in pretežka. Med samim procesom je preizkusila tudi veliko prototipov, dokler ni našla tistega, ki je ustrezal vsem zahtevam.

Kolekcija je sestavljena iz ‘slouchy’ torbic, manjših ‘clutch’ torbic ter retro sandalov z debelimi podplati, glavni izdelek pa je njena SC torba. Ta bo na voljo v štirih različnih barvah in nekaj različnih materialih – temno siva iz semiša, temno modra in temno rdeča iz telečjega usnja ter ena z monogramom LV. Za zvečer bodo primerne manjše torbice v štirih izvedbah, krasi pa jih posebna zaponka. Za čevlje je imela v mislih nekaj, v čemer bi bilo udobno celo noč, hkrati pa bi izgledali dovolj šik.

torba Louis Vuitton­

­

Kolekcija bo na voljo marca 2009.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj