Na voljo je osem kosov, vsi z vintage detajli, kot so napihnjeni rokavi in naborki ter moderni, voluminozni kroji. V barvni paleti umazano bele in močne črne kot kontrast, so čipke,  žakard in volna narejeni iz bolj trajnostno pridobljenih materialov, kar odraža H&M-ovo stalno zavezanost k bolj trajnostni modni prihodnosti. Kolekcija H&M Fall Fashion 2020 raziskuje lepoto in inovativnost recikliranih materialov in je še en korak k cilju podjetja H&M, da do leta 2030 uporabljamo le reciklirane in trajnostno pridobljene materiale. Kolekcija bo 10. septembra na voljo v prodajalnah po vsem svetu in na hm.com.

Z nosljivo kombinacijo – oversized krojen plašč, ki se nosi čez čipkasto obleko s škornji – nova sezona govori o iskanju moči v brezčasnih dizajnih. Kolekcija H&M Fall Fashion 2020 to poudarja z mešanjem vintage silhuet z modnim modernim dizajnom v dolžinah oblek, ki segajo od mini do maxi, skupaj z dolgim plaščem z dvorednim zapenjanjem. Višji ovratniki, čipkasti deli in napihnjeni rokavi so preoblikovani za danes, medtem ko so čipke, žakard in volna preoblečeni v inovativne reciklirane tkanine.

Celotna kolekcija je ponosno zasnovana na bolj trajnostno pridobljenih materialih – reciklirani poliester, reciklirani najlon in reciklirana volna izvirajo iz tekstilnih odpadkov, plastičnih odpadkov ali mešanice med njimi – dajejo novo življenje starim PET steklenicam, starim oblačilom ali ostankom tekstila.

Danes je 57 % materialov, ki jih skupina H&M uporablja za izdelavo oblačil, organskih, recikliranih ali iz drugih trajnostno pridobljenih materialov. Leta 2019 smo uporabili reciklirani poliester, kar ustreza skoraj 537 milijonov PET steklenic.

Za več fotografij in video, kliknite na povezavo!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj