Že jutri bodo v sklopu torkovih after-work koncertov nastopili indie punkerji Koala Voice, ki vedno znova »udarijo« s svojo mladostno energijo in neobremenjenostjo. Dva dni pozneje v četrtek, 21. septembra, bo obiskovalce zabaval Dominik Kozarič, ki se v Slovenijo vrača po dveh desetletjih dela v tujini. Eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev devetdesetih let bo zbranim zapel uspešnice, kot so Reka luči, Ljubi jo nežno, Brez nje in Tina.

Poletje na ALEJI SKY še vedno traja, zato vabljeni na vroče plesno doživetje »Zumba Party in the SKY«. Športni izkušnji se lahko pridružite v sredo, 20. septembra, ob 17. uri na multi-funkcijskem igrišču ALEJE SKY, kjer bodo izkušeni zumba inštruktorji Juan, Tanja, Špela in Suzi poskrbeli za nepozabno plesno popoldne.

V soboto, 23. septembra, ob 17. uri pa bo na zeleni oazi nad mestom potekala že tretja Salsation zabava. Gre za privlačno plesno vadbo, kateri lahko sledi vsakdo. Spremlja jo enkratna glasba, med katero je veliko vročih latino ritmov. Plesalo se bo v duhu slogana plešem zase – ni važno, kako nam gre, plešemo in uživamo zase. Udeležba na obeh plesnih dogodkih je brezplačna in brez predhodne prijave.

Nasploh se v mesecu septembru na ALEJI SKY obeta pestro dogajanje in številne otroške animacije. Otroci bodo ob nedeljah ponovno lahko uživali v gledaliških doživetjih. In sicer jih 24. septembra ob 11. uri čaka predstava Čirule čarule in kihalni prašek. Poleg tega bodo lahko vsako nedeljo, med 12. in 18. uro, vstopili v napihljivo deželo igral, kjer lahko preživijo nepozabne trenutke zabave in smeha.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj