Jada Pinkett Smith je povedala, da ji je zaušnica, ki jo je na podelitvi oskarjev njen mož Will Smith prisolil komiku Chrisu Rocku, ki se je norčeval iz njene bolezni, pomagala spoznati, da ga ne bo nikoli zapustila.

“Zdaj temu pravim ‘sveta klofuta’,” je igralka pojasnila v novem intervjuju. “Tistega leta se skoraj sploh nisem udeležila podelitve oskarjev, vendar sem vesela, da sem se je,” je Jada povedala za DailyMail. “Zdaj temu pravim ‘sveti udarec’, ker se je po njem zgodilo toliko pozitivnih stvari.”

Po besedah Jade je spor na oskarjih, v katerem je 55-letni igralec udaril Rocka, potem ko se je šalil o igralkinem videzu, vplival na njun zakon.

“V tistem trenutku, ko je vse skupaj udarilo po glavi, vidiš, kje v resnici si,” je dejala Jada, ki je pred tem razkrila, da sta z Willom ločena že sedem let. “Po vseh teh letih, ko sem poskušala ugotoviti, ali bom zapustila Willa, sem potrebovala ta udarec, da sem spoznala, da ga ne bom nikoli zapustila.”

Dodala je: “Kdo ve, kje bi bilo najino razmerje, če se to ne bi zgodilo?” Jada je oktobra ob izidu svojih spominov Worthy povedala, da je sprva mislila, da je bil trenutek ob podelitvi oskarjev “skeč”.

Tako kot številni ljudje, ki so incident spremljali v živo na televiziji, tudi ona sprva ni verjela, da je resničen. “Rekla sem si: ‘Will ga nikakor ne more udariti,'” je dejala. “Šele ko se je Will začel vračati na svoj stol, sem sploh ugotovila, da ne gre za skeč.” Prve besede, ki jih je izrekla Willu, ko sta po prireditvi ostala sama, so bile: “Si v redu?”

“Stala mu bom ob strani,” je dodala, “vendar mu bom tudi dovolila, da bo moral to ugotoviti sam.”

PREBERITE TUDI: Še en ‘večni’ hollywoodski par, ki je v resnici že 6 let ločen

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj