… aktivnostih v naravi, kulinarično razvajanje ali pa umirjeno klepetanje ob kavi? Vse lepo in prav, vendar kje ga/jo najti, kako iskati, kakšnega značaja naj bo? Prvi pogoj je, da imaš o sebi pozitivno mnenje ter približno jasno predstavo o partnerju (vsaj o lastnostih, ki so ti pomembne).

Na tem mestu pa ti mi ponujamo dve rešitvi, s katerima ne moreš zgrešiti svojega iskanja:

Na družabnem dogodku

V januarju greš lahko na Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 6, ki bo v ljubljanski Cvetličarni, kjer so združili moči spletni portal Ona-On.com, radio Antena, potovalna agencija Potovanja za samske, Plesno mesto, foto Jama, 4. letni časi in drugi.

Obetajo se zanimiv spoznavni program, plesne točke in zabaven voditeljski par radia Antena, ki bo skrbel za dobro vzdušje. Pod odrom bodo za tvoje dobro počutje skrbeli animatorji z lepimi nagradami (potovanje po Italiji, fotoaparat, izdelki Sensilab, vožnja po Ljubljanici, kino vstopnice, bowling, …) in kupid Ljubo, ki bo, kar pripravi se;), vate ustrelil tudi puščico.

Ker se pričakuje več kot 1.000 udeležencev, ti svetujemo, da svojo vstopnico kupiš v predprodaji in se tako izogneš čakanju v vrsti. Kupiš jo lahko tukaj.


Na spletu

Obišči največji in najboljši spletni portal Ona-On.com, ki letno združi približno 800 parov, ter ustvari nešteto novih prijateljstev. Izbiraš lahko med 70.000 samskimi ženskami in 70.000 samskimi moškimi. Pa naj zdaj še kdo reče, da je to premalo 😉

In ker je januar nov začetek ti spletni portal Ona-On.com podari kar, 50% popusta na vse članarine! Registriraj se TUKAJ in že januarja osvajaj, kolikor te je volja. Če si že član, pa pri podaljšanju članarine vpiši kodo 'Srecno2015' in uživaj v popustu.

Se vidimo na dogodku in na spletu ;).

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj