Kim Kardashian je zaradi “zimske čudežne dežele” pristala na tankem ledu.

Oboževalci so se obregnili ob luksuzno praznično dekoracijo Kim Kardashian v njenem 60 milijonov dolarjev vrednem dvorcu v Los Angelesu, ki je vključevala umeten sneg, ki je prekrival celotno dvorišče.

“Zimska čudežna dežela ,” je v nedeljo na Instagramu podpisala videoposnetek, v katerem je pokazala ekstravaganten labirint zasneženih zimzelenih dreves.

 

Sledilci so se oglasili s komentarji in ji očitali, da se hvali s svojim bogastvom, medtem ko so drugi v stiski.

“Znesek, ki ga je porabila za to, bi lahko pomagal mnogim …,” je zapisal eden od uporabnikov.

“Zakaj še vedno vztrajaš pri tem, da ljudem v grlo tlačiš svoje odvratno pomanjkanje samozavedanja. Prebudi se,” je dodal drugi.

“Ves ta denar, ki ste ga porabili za to sranje, bi lahko pomagal ljudem, ki ga resnično potrebujejo,” je komentiral tretji kritik.

“Z denarjem, ki ste ga porabili za to predstavo, ali ga ne bi mogli nekoliko zmanjšati in podariti nekaj milijonov dolarjev 100 revnim družinam,” je dejal četrti.

Eden od uporabnikov je dejal, da je Kardashianovo zasnežena postavitev “tako potratna”, drugi pa je mamo štirih otrok označil da “nima stika z realnostjo”.

43-letna ustanoviteljica podjetja Skims je ves december na družbenih omrežjih oboževalcem omogočala vpogled v svojo luksuzno praznično dekoracijo. V spalnici je bila tudi bela miza, prekrita z vrsto slastnih prigrizkov, kot so večkulturni piškoti Božička, keksi in metino lubje.

Zvezdnica je bila skritizirana tudi zaradi “grdega” hodnika z zmrznjenimi božičnimi drevesi, ki ga je imela v svojem večmilijonskem dvorcu.

Kardashianova je razkrila, da je svojo minimalistično kad napolnila s čokolado za shemo škrata na polici za svoje otroke – North, 10 let, Saint, 8 let, Chicago, 5 let, in Psalm, 4 leta, ki jih ima z bivšim možem Kanyejem Westom – in božična darila zavila v belo tkanino Skims.

V zabavo se je vključila tudi nekdanja igralka serije “Resnične gospodinje New Yorka” Bethenny Frankel, ki je milijarderko zbadala zaradi njene prefinjene praznične dekoracije.

“Želite videti dnevno sobo Kim Kardashian? Pravkar sem tukaj,” se je 53-letna diplomantka Bravo pošalila, medtem ko je razkazovala puhast bel sneg, ko je počitnikovala v Aspnu v Koloradu. “Dobro se je lotila dekoracije, se vam ne zdi? Bog, tako sem vesela, da me je povabila.”

Kaj pa ti meniš o takem razsipništvu in razkazovanju bogastva nekaterih zvezdnikov?

PREBERITE TUDI: Leonardu DiCapriu očitajo, da je hinavec

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj