Kiehl’s Since 1851, legendarna newyorška lekarna in proizvajalec visokokakovostnih izdelkov za nego kože in las, je 10. oktobra odprl svoja vrata v Ljubljani. Priljubljeno in svetovno znano blagovno znamko bo mogoče dobiti na kozmetičnem oddelku v Maxiju.

Kiehl’sova klasična dediščina in posvečanje kupcem sta bistvo vsakega izdelka ter storitve v 162 let dolgi zgodovini podjetja. Vse, od raziskovanja sestavin in preizkušanja varnosti izdelkov do notranje ureditve lokalnih trgovin, je podrejeno individualnim potrebam kupcev v lokalnih skupnostih. V mislih imamo vedno naslednji cilj: odgovoriti na želje kupcev v skrbno urejenem, poučnem prostoru z dokazano učinkovitimi izdelki za nego, ki jih z velikim veseljem uporabljajo naši zvesti kupci po celem svetu.

V vseh Kiehl’sovih trgovinah se načela klasične lekarne prepletajo s sodobnimi elementi, ki odražajo posebnosti posamezne skupnosti in častijo začetke podjetja v newyorški četrti East Village. Že pri vhodu v edinstveni prostor se obiskovalci seznanijo z dolgo zgodovino in ekscentričnim značajem podjetja: povsod je mogoče videti sledi dolge Kiehl’sove tradicije, vključno s fotografijami prvotne lokacije glavne trgovine v New Yorku, družine ustanovitelja in ekspedicij pod Kiehl’sovim sponzorstvom. Zgodovinski elementi presenečajo in navdušujejo kupce, ki si lahko ogledajo tudi Kiehl’sovo znano okostje ‘Mr. Bones’. V svetu ne obstajata dve popolnoma enaki trgovini, prav vse prodajalne pa izžarevajo Kiehl’sovo bogato lekarniško tradicijo.

Kiehl’sova trgovina v Ljubljani, ki se nahaja na eni najboljših lokacij, kjer se družabno življenje odvija že 47 let, v prodajnem prostoru pravkar prenovljenega pritličja Maxija, bo v lokalno skupnost vnesla delček prvotne newyorške lekarne.

“Izjemno veseli smo, da bomo z našo prvo Kiehl’sovo trgovino v Sloveniji izpolnjevali želje skupnosti mesta Ljubljana in slovenskih strank. Vedno se trudimo, da naše ljube izdelke ponujamo z veliko pozornostjo in skrbjo za individualne potrebe kupcev, kar odraža našo dolgoletno lekarniško tradicijo,” je povedala Cheryl Vitali, Kiehl’ova glavna direktorica za svetovne trge.

Tako kot v ostalih Kiehl’sovih trgovinah bomo tudi na našem prodajnem mestu v Ljubljani podpirali pobudo “Preizkusite, preden kupite”, s katero smo pred 29 leti začeli v glavni trgovini v New Yorku, nanaša pa se na enostavno vračilo izdelkov z zagotovljenim vračilom denarja. S tem se je Kiehl’s jasno ločil od konkurence in dosegel prepoznavnost na trgu ter pridobil zveste oboževalce.

“Kiehl’s verjame v učinkovitost svojih formul in vlaga veliko truda v to, da režime nege oblikuje skladno z individualnimi potrebami kupcev. Naša dolgoletna lekarniška tradicija in visoka raven storitev se odražata v programu deljenja velikih količin brezplačnih vzorcev. Naša misija je zadostiti potrebam kupcev v skladu z njihovimi individualnimi željami in navedene težnje se že leta izvajajo nadvse uspešno,” je izjavila Cheryl Vitali, Kiehl’sova glavna direktorica za svetovne trge.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj