Creamy-White Day Cream


Lahka vlažilna krema gelaste teksture na silikonski osnovi sodi v belo linijo (Relaxing). Od vseh izdelkov naš absolutni favorit, tako po vonju kot tudi po sestavinah, saj je popolnoma nekomedogena in krasno navlaži kožo, vendar je ne obteži. Vonj je prekrasen, občutek na koži ob nanosu tudi. Kot vse ostale kreme Kenzoki linije tudi ta vsebuje nekaj naravnih izvlečkov (beli lotus, vodna lilija, wakame alge) ter vitamin E, ki deluje antioksidantno.


Okvirna cena izdelka: 56 EUR


Kenzoki_White_Day_Cream


Vital-Ice Cream


Lahka vlažilna krema iz rumene linije (Euphoric), ki naj bi se hranila v hladilniku, da bi bila ob nanosu na kožo mrzla. Tega sicer nismo prakticirali, je pa tudi ta izdelek prijetne teksture, se krasno vpije v kožo in ima živahen citrusni vonj. Primerna za normalno do suho kožo in za dehidrirano mešano in mastno kožo.


Okvirna cena izdelka: 41 EUR


Kenzoki_Ginger_Vital_Ice_Cream


White Rice Cream


Je iz roza linije (Sensual) in je edina izmed testiranih, ki je primerna za suho kožo (torej kožo, ki ji primanjkuje tudi maščob). Je malce bolj gosta in strjena po teksturi, pa tudi sestavine so bolj hranljive. Vsebuje riževo in bombaževo olje in lepo nahrani kožo, koža po nanosu ni mastna temveč zaradi vsebnosti silikonov pudrasto-svilena in gladka.


Okvirna cena izdelka: 56 EUR


Kenzoki_White_Rice_Cream

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj