… manekenk, obraz priznanih modnih kreatorjev in celo kozmetične hiše Estée Lauder. A kljub temu, da jo večino časa urejajo drugi, to še ne pomeni, da se jim Kendall popolnoma prepusti. Ravno nasprotno – tako je obsedena s popolnim videzom, da se je bojijo celo strokovnjaki ličenja, ki jih menda spravlja ob pamet s svojo zahtevnostjo in natančnostjo.

“Nekoč sem bila taka, da sem rekla ‘Naredite kar hočete, vseeno mi je.’ A v zadnjem času sem se zelo zagrela za to,” je 19-letnica povedala v nedavnem intervjuju. “Sem perfekcionistka. Če mi nekdo nanaša eyeliner, mora biti do pikice enak na obeh straneh, super raven in natančen. Če je le ena majhna pikica, jo je treba popraviti. Vizažisti moje družine se me včasih že kar bojijo!” Zato ni nobeno presenečenje, da je Kendall natanko vedela, kakšen videz hoče, ko jo je make up strokovnjak Victor Henao ličil za prireditev Fragrance Foundation Awards.

“Kendall je prišla z jasno vizijo,” je povedal. “Všeč mi je, ko manekenke pridejo s takim odnosom, saj imajo večino časa zelo različne videze, ki jih določajo drugi. Pridejo in rečejo ‘Kdo hočem biti danes? Kdo je Kendall danes zvečer?’ Želijo biti one same tisto eno noč … Kendall mi pove, kaj želi in tam začneva in gradiva in ustvariva.” A kljub svojemu perfekcionizmi ve, kdaj mora besedo prepustiti strokovnjakom. Tako npr. niti ne poskuša sama ustvariti tega, kar so oni. “Sama se ne znam naličiti,” je priznala. “Zato ne nosim ličil vsak dan, razen maskare.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj