… ki je privedlo do propada številnih mogočnih moških obtoženih spolnega nasilja in zlorabe, v podcastu Chanel Connects spregovorila o odnosih in prihodnjih sodelovanjih. Med drugim je dejala, da ne bo več pristajala na snemanje golih prizorov v moških režijskih filmih. “Počutim se zelo neprijetno, medtem ko je okoli mene kup moških. Nočem več sodelovati pri snemanju teh groznih seksualnih prizorov, ne želim več stati gola pred moškimi režiserji. Takšna snemanja me ne zanima več,” je dejal Knightleyeva.

“Počutim se zelo neprijetno. V mojem delovnem življenju so bila obdobja, ko sem se zlahka strinjal s tem stališčem, vendar to ni več moje razmišljanje,” je dejala slavna igralka.

Svoj odnos je spremenila, potem ko je postala mati dveh deklet, petletne Edie in enoletne Delilah, ki sta se ji rodili z možem, 35-letnim glasbenikom Jamesom Rightonom. Par se je poročil leta 2013 v Franciji. “Telo, ki je rodilo dva otroka, preprosto noče več stati golo pred skupino moških,” je dejala. Kljub temu je pojasnila, da ni popolnoma proti golim prizorom, zlasti tistih, ki bi jih snemala z režiserkami. “Za potrebe filma bi to morda storila, a ta projekt bo moral biti pod žensko taktirko,” je zaključila igralka.

PREBERITE TUDI: Vse zvezdnice so se oblekle v črno (z močnim sporočilom)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj