… Brooklynu, včasih nerodno zaradi očeta, sta zelo tesno povezana. "Brooklyna moram kar naprej opominjati, da sem kul oče," je povedal David Beckham. "Za njegov rojstni dan sem mu podaril Kanye čevlje, tako, da sem mu bil 'kul' kakih pet ur. Popolnoma vsak dan kaj ukrade iz moje garderobe. Imel sem Saint Laurent usnjene hlače, ki jih nisem nikoli oblekel in Brooklyn jih je našel in jih začel nositi. To so bile moje hlače in zdaj vsekakor niso več."

A Brooklyn ni edini, ki si izposoja oblačila svojih staršev. "Tisto sekundo, ko Harper stopi v hišo,, si bo nadela opremo balerine in Victorijine čevlje z visoko peto," se je smejal David Beckham. "A obula bo tudi nogometne športne copate fantov, tako, da gre v obe smeri. Pomembno je, da imajo otroci lastne ideje o slogu in svojo individualnost. Vsi so različni – Romeo je drugačen na toliko načinov, prav tako Brooklyn in Cruz. Harper je prepoznavna po tem, kaj ima oblečeno, a kar nosi, ji je všeč – je prikupna mala stvarca."

David Beckham pa ima za sabo tudi dolgoletno uspešno sodelovanje s proizvajalcem kozmetike Coty – v desetih letih sodelovanja je prodal preko 10 milijonov parfumov, kar ga postavi na tretje mesto, takoj za imenoma Calvin Klein in Marc Jacobs. In kaj se je naučil?

"V desetih letih ustvarjanja dišav sem se vsekakor veliko naučil, čeprav mi ne bi bilo treba. Če se lotim nekega projekta, želim vedeti vse o njem, preden sploh začnem in pri Cotyju si v prostoru s samimi eksperti, ki poznajo vsak vonj in vsako noto. Sedeti s temi ljudmi in se učiti, kaj deluje s čim in kaj ne, je bilo del tega procesa."

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj