… krajšanja časa. A vsi imamo nekakšne standarde za svoje potencialne partnerje, ki se jih držimo.

Naša profilna slika je naš prvi vtis v aplikaciji za zmenke, ki ga naredimo na druge, opis pod njo pa je lahko pokazatelj naše osebnosti in interesov. Naši standardi so tako lahko osredotočeni na fotografije, ki jih ljudje uporabljajo – ali pa na to, kar napišejo v tistih nekaj stavkih.

Tako enostavno je, da si v aplikaciji za zmenke samo ogledate fotografije in potegnete levo ali desno. Ste v iskanju in oni so tako privlačni – le kaj bi lahko šlo narobe? Toda dejansko si boste prihranili čas, frustracije in kasnejše katastrofalno pošiljanje sporočil ali celo zmenkov, če si boste že na začetku vzeli čas in prebrali njihov profil.

V nasprotnem primeru tvegate, da boste spregledali ključne informacije, kot so: “V odprtem razmerju. Se nam pridružiš na zabavi?” ali “Pravkar iz zapora. Veliko je zelo privlačnih, a nezanimivih ljudi.”

Kaj torej ljudje iščejo – ali ne iščejo – ko potegnejo prst po vaši fotografiji in biografiji? Poglejmo izjave mladih moških o tem, kaj jih odvrne in zaradi česa takoj podrsajo levo.

“Ženske, ki objavljajo fotografije s svojimi otroki. Sliši se kruto, vendar je res. Tukaj sem zato, da najdem partnerko, ne pa da si na glavo nakopljem družino. “

“Če je tvoj opis poln citatov iz Svetega pisma, takoj na levo. Mislim … si na Tinderju, ne v cerkvi.”

“Ženske, ki objavljajo samo selfije. Zdi se mi zelo narcisoidno.”

“Dekleta, ki objavljajo “trenutke”, v katerih prosijo ljudi, naj se družijo z njimi. Zdi se mi, da to deluje tako obupano.”

“Ko je v njihovem opisu zapisano, kako rade meditirajo in pišejo poezijo. Kot da se preveč trudijo.”

“Selfiji izpred ogledala v kopalnici.”

“Ko je v njihovem opisu samo to, kako rade se zabavajo in pijejo.”

PREBERITE TUDI: Stvari, ki jih moški dejansko opazijo med spolnim odnosom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj