Če že leta nosite ista 2 modrčka, morate razmisliti o tem, da svojim prsim privoščite novo oporo, saj si zaslužijo več kot raztegnjene modrčke z raztegnjenimi naramnicami, ki kar nočejo ostati na vaših ramenih.

PREBERITE TUDI: Kako izbrati pravi modrček?

Ženske smo pač tako varčne, da želimo stvari ponositi, dokler se zares ne obrabijo, težava pa je v tem, da pri modrčkih to prepozno opazimo. Na modrčke se pogosto tako navežemo, da jih preprosto ne želimo vreči stran. Navajene smo jih nositi, in sploh ne opazimo, da so odslužili svojemu namenu. Stari modrčki ne nudijo zadostne podpore, zato le pogumno po novega. Nov modrček ima veliko boljši učinek; nudi boljšo oporo, bolj vam je prav, bolj je udoben in predvsem lepše izgleda. Pomembno je, da imate različne tipe modrčkov, in da jih imate čim več. Res pa je, da mnoge ženske kljub velikemu številu modrčkov, ki jih imamo, pogosto nosimo le par najljubših – le kdo bi na razumel?

Znaki, da je potrebno modrček zamenjati

če ste shujšali ali pridobili na telesni teži;
modrček je izgubil obliko;
raztegnjene naramnice;
je ohlapen;
je neudoben;
čutite, da ni prave opore;
žuli vas kost modrčka, ki kuka ven.

Z novim modrčkom se boste počutile bolj samozavestne, razveselile pa boste tudi svojega partnerja, zato le hitro po novega!

PREBERITE TUDI: Kako modrčku zadaj prekrižati in skriti naramnice?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj