… zacvetela in se lotila množice projektov: igrala je na Broadwyu, na TV, sodelovala pri pripravi modne kolekcije, je skrbna mati in še model za lasno nego. Eden izmed njih pa je tudi sodelovanje s priznano znamko visoko kakovostnih ličil Bobbi Brown. Poleg tega, da je lani Katie postala prvi zvezdniški obraz znamke, je pred dnevi naznanila, da pripravlja paleto ličil, za katero je zvezdnica dejala: "Vse je v preprosti eleganci".


Katie Holmes in Bobbi Brown pri delu

Paleta, ki se bo imenovala 'The Bobbi & Katie Collection' bo vsebovala set ličil in čopičev, njen namen pa je Katie pojasnila za WWD: "Naš namen je bil pripraviti nekaj, kar bo vsem ženskam v izjemno pomoč. Lahko jo postavite na zadnji del avta, v kopalnico doma, na parkirišče, ko čakate otroka. Je enostavna, a vsebuje posebne izdelke, ki nam dajejo dober občutek, in mislim, da je to to, kar ta paleta predstavlja."

Paleto bo sestavljala celotna zbirka ličil, ki jo vsaka ženska potrebuje za vsakodnevno ličenje: osem senčil za veke, dve kremni rdečili za lica Pot Rouge in mini črtalo za obrobo oči. Navdih je Katie dobila v enem izmed svojih starih dnevnikov in po pogovoru z Bobbi Brown. "To so stvari, ki ti popestrijo dan in za to se vedno obrnem na Bobbi Brown, saj menim, da je izjemna vizažistka. Vedno jo sprašujem 'Kaj naj naredim, ko sem spala le 4 ure in imam pomemben sestanek? Kaj naj naredim, da ne bom videti tako izčrpana?' in podobno," je še povedala Katie, ki bo v prihajajočih mesecih verjetno potrebovala še precej tovrstnih nasvetov od Bobbi Brown, saj dela na novi za kolekciji Holmes & Yang, ki bo predstavljena na newyorškem tednu mode, poleg tega pa snema še dva filma in razmišlja o lansiranju lastnega parfuma.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj