Katharine McPhee se je odzvala na vse, ki so začeli napadati njenega moža in posredno njo, ko je objavil njeno lepo, vitko telo, čeprav je pred nekaj meseci rodila. Vitkost, ki je eden od znakov zdravja in vitalnosti, je dandanes namreč postala tabu tema. Stvari so šle v promociji debelosti celo tako daleč, da debeli Američani napadajo celo zdravnike in druge strokovnjake, ki ljudem s svojimi nasveti pomagajo do vitkosti. Danes je pač moderno, da je vsakdo užaljen za vse.

Pevka se je tako postavila v bran svojemu možu, Davidu Fosterju, ki so ga potem, ko je objavil fotografijo svoje lepe, vitke žene, grdo napadli. “Nehajte biti tako užaljeni zaradi stvari, ki jih ljudje objavljajo in nimajo nikakršnega vpliva na vas in vaše življenje!”

V torek je namreč na svoj Instagram objavil fotografijo 37-letne svoje žene, ki sedi na travi v črnem bikiniju, poleg pa pripisal “kakšen otrok?” Foster, 72, je imel ob tem v mislih dejstvo, da je Katharine, letos rodila njunega sina, Rennieja Davida.

Seveda so se ga užaljeni Američani, kjer je že preko 70 odstotkov debelih ali ekstremno debelih, nemudoma napadli. A Katharine se je odločno postavila za svojega moža in zase in jim povedala, kar jim gre.

“Mi je prav žal, ampak ni nama žal. In za vse tiste, ki se s tem ne morete sprijazniti – morda vam bo to pomagalo: cela dvajseta in trideseta sem se borila z odvečnimi kilogrami. Šli so gor in dol in gor in dol … neštetokrat. Se zdaj bolje počutite? S tem ni nič narobe – tako deluje večina ljudi,” je zapisala ob še eni svoji fotografiji, tokrat v kopalkah, in nadaljevala.

 

“Vso nosečniško maščobo sem izgubila brez kakršnekoli diete. Nič. Diete so najslabše in nihče ni pritiskal name. Pustila sem, da moje telo opravi svoje in odkrila izjemno vadbo. To je to. In veste, kaj? Nekega dne se bom verjetno spet zredila. Pa kaj potem? AMPAK ko ljudje znorijo glede tega, kar moj mož objavi na svojem Instagramu … resno, začnite živeti svoje življenje. Nehajte biti tako užaljeni za to, kar drugi ljudje objavljajo in nima nobene veze z vami.”

“Morda bi si pa raje mislili, na primer … ‘Oh, kako lepo, da tako občuduje svojo ženo’,” je zaključila. “Ne prenesem te nenormalno občutljive sodobne družbe. Ampak, kot je pela Taylor Swift: sovražni bodo sovražili. Papaaaaa.”

Pevka je marca, torej mesec dni po porodu priznala, da je imela med nosečnostjo, ko se je redila, velik strah pred tem, da jo bo znova potegnilo v motnje hranjenja in bulimijo. A po rojstvu sina se je njen mindset povsem obrnil: “Česar nisem pričakovala, je bilo to, da bom rodila otroka in bom povsem pomirjena s svojim telesom. Imela sem le neizmerno občudovanje in spoštovanje do tega, kaj je moje telo naredilo in želim si, da bi tako čutila že med nosečnostjo.”

Ko so meseci minevali, ni imela nobene potrebe po hujšanju. “Imela sem to neverjetno darilo, da nisem čutila nobenega pritiska, da se moram spraviti nazaj v formo in ustrezati določenim standardom,” je povedala. “Počutila sem se le da je to izjemen trenutek, da uživam s svojim novorojenčkom in se zahvalim temu izjemnemu telesu, da je naredilo nekaj tako spektakularnega, pravi čudež.'”

“Toliko srečnejša in mirnejša sem,” je nadaljevala. “In tistih nekaj kilogramov, ki sem jih dobila med nosečnostjo, je kar nekako naravno izginilo. Ni se mi bilo treba mučiti s čimerkoli.”

McPhee in Foster sta se poročila leta 2019, februarja letos pa sta postala starša sinu Rennieju.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj