Se spomnite, ko je na prestol barv prišla milenijsko roza? Barve morda ne veste po imenu, poznate pa jo zagotovo. To je nov odtenek roza barve, ki je osvojil ne le modni svet, temveč tudi predmete in socialna omrežja. Prazaprav je to pastelni odtenek roza barve, ki se je kot trenden obdržal vrsto let, saj je to tudi izjemno fotogenična barva.

PREBERITE TUDI: Ultra vijolična, barva leta 2018!

Millenium pink:

Letos bodo moderne te 4 barve

Oranžna

Oranžna je nova roza. Barva je bila prisotna na vseh modnih pistah 2018 (še posebej je bila vidna na pistah znamk Marc Jacobs, Calvin Klein in Tom Ford). Je pravo nasprotje milenijski roza; je drzna, drugačna in bolj poredka.

Melodramatična vijolična

Ime trendni barvi je postavila pevka Lorde, ko je nastopila na Mtv podelitvi nagrad v vijolični barvi obleke. Ker je bil njen zadnji album poimenovan ‘Melodrama’, se je barve prijelo ime melodramatična vijolična. Ime barvi pravzaprav pristaja, saj je barva, ki daje vtis hkrati žalosti in veselja.

Gen-Z rumena

Tako kot vsi odtenki rumene, je tudi to barva, ki dvigne razpoloženje in poudari poletni ten kože. Gen-Z rumena je dobile ime, ko je urednica tujega portala Man Repeller, Haley Nahman, tako poimenovala ta odtenek. Ta odtenek rumene naj bi bil namreč priljubljen pri mlajši generaciji, dobro pa jo je nosila tudi Greta Gerwig na Oskarjih 2018.

Neo Mint

Ta pastelni odtenek zelene bo menda nadvse priljubljen. Ključ do uspeha naj bi bilo to, da je to barva, ki jo lahko nosita oba spola.

PREBERITE TUDI: Greenery, barva leta 2017!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj