Če iščete svojo sorodno dušo, preverite svoj horoskop, saj vam vaše nebesno znamenje lahko prinese marsikatere odgovore na vprašanja, kdo vam je usojen in s kom ste bolj kompatibilni. Ljudje včasih dolgo iščejo osebo, ki je zares prava. Sprašujejo se, kaj pa je tisto, kar določa človeka ali razmerje – po čem zares sklepamo, da je to – to? Dejavnikov je seveda več, a morda se lahko obrnete tudi na zvezde. Nekatera horoskopska znamenja so si preprosto usojena, zato imate s partnerjem, rojenem v pravem nebesnem znamenju, veliko možnosti, da uspe. Morda so ključni odgovori res v astrologiji.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

Oven in Vodnar

Ti dve nebesni znamenji se medsebojno tako zelo ujameta, ker se ravno prav uravnotežita. Močna in enakovredna zveza pomeni, da oba partnerja v njej enakomerno dajeta in prejemata. V tem primeru oven več jemlje, medtem ko je vodnar več kot vesel, da lahko veliko da, zato sta kompatibilna. Ovni stremijo k najboljšemu, ampak to doseči je težko. Ovni so znani po spremenljivosti razpoloženja, nepotrpežljivosti in včasih agresivnemu vedenju, medtem ko imajo dvojčki neverjetne socialne veščine in so med nebesnimi znamenji najboljši reševalci problemov. Ni boljšega za umiritev temperamentnega ovna, kot je vodnarjeva sposobnost, da ga pomiri. Sta jin in jang in skupaj sta lahko zelo dolgo.

Dvojček in lev

Dvojček in lev sta si tako podobna, da se njuno razmerje nikoli ne bi moglo grdo končati. Morda se sploh nikoli ne konča! Lev zahteva pozornost in želi občudovanja, dvojček pa to z veseljem stori, saj ga izjemno privlači samozavest. Ti dve znamenji delita enake vrednote, kar je pomembna vez v vsakem razmerju. Poleg tega se oba strinjata, da se je potrebno zabavati. Življenje vidita kot zabavo. Drugi so pogosto zavistni na to, kakšno medsebojno povezanost in zabavo imata.

Tehtnica in tehtnica

Prava redkost je, da eno znamenje lahko ‘shaja sam s seboj’, torej da sta oba v zvezi enakega nebesnega znamenja, ampak tehtnice so najboljši dokaz, da je to možno. Razlog, da so tehtnice medsebojno kompatibilne, je v tem, da so izjemno dobre v komunikaciji. Tehtnice spoštujejo vsakogar in spoštovanje jim je velika vrednota. Tehtnice nikoli ne bodo dopustile, da jih nekaj dolgo obremenjuje ali da ne bodo povedale naglas, kar jih moti. Medsebojno si bosta tehtnici sproti povedali, kaj ju moti, kar je super, ker tako sproti rešujeta probleme in razmerje vzdržujeta ‘čisto’.

PREBERITE TUDI: Kako je biti v razmerju z nekom, ki je po horoskopu tehtnica?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj