Kate Winslet želi, da bi ženske v 40. letih sprejele svojo notranjo zapeljivost in lepoto.

Z oskarjem nagrajena igralka je bila gostja v nedavni oddaji BBC-jevega podkasta Woman’s Hour in je spregovorila o tem, kako pri 47 letih slavi svojo lepoto in si želi, da bi to storile tudi druge ženske.

“Stopala me tako bolijo, da sem si pravkar sezula čevlje,” pravi Kate. “Stara sem 47 let, nekateri deli ne delajo več tistega, kar si želiš. Nekaj čudovitega je v tem, da si rečeš: ‘No, tako pač je, kajne?”

Nadaljevala je: “Vendar mislim, da ženske v 40. letih, zagotovo sredi 40. let, razmišljajo: “No, to je začetek propadanja in stvari se začnejo spreminjati, bledeti in drseti v smeri, v katero ne želim, da bi šla. Jaz pa sem se odločila, da ne.”

“Postanemo bolj ženske, bolj močne, bolj seksi,” je dejala. “Bolj se vživimo vase, imamo priložnost govoriti in izraziti svoje mnenje ter se ne bati, kaj si ljudje mislijo o nas. Mislim, da je to neverjetno. Gremo, dekleta, bodimo v svoji moči. Zakaj ne? Življenje je prekleto kratko.”

Igralka je še dodala: “Mislim, da obstaja veliko mitov o popolnosti in igralkah, ki so ves čas videti popolne. In meni je pomembno biti resnična in pripovedovati zgodbe, ki so resnične in prihajajo z mesta integritete.”

​​​​​​​PREBERITE TUDI: Sladko maščevanje Kate Winslet in njena ljubosumna hči

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj