… Jamiejem Hinceom. Na poroko se je pripeljala v srebrnem Rolls Royceu, oblečena v belo poročno obleko, spremljala pa sta jo njen oče Peter in hči Lila.

Obleka, ki jo je posebej zanjo oblikoval John Galliano, je takoj, ko so fotografije poroke preplavile splet, požela navdušenje modnih poznavalcev, saj naj bi bila prav ustvarjena za Kate in njen boemski, vintage slog. Obleka, ki je bila bolj ozkega kroja, je bila v za Kate tako zelo značilnem ‘vintage’ slogu, okrašena z drobnimi rožicami in posuta s svetlečimi kamenčki. Poleg je nosila čevlje Manolo Blahnik, lase je imela spuščene, make up pa zelo minimalističen.

kate_moss_poroka

(Foto: Big Pictures)

Že pred poroko je bilo zaslediti govorice, da bo John Galliano gost presenečenja na Kateini poroki – in res je bil. Poleg njega pa je bilo videti še vrsto drugih znanih obrazov, med drugimi glavno urednico ameriškega Voguea Anno Wintour, manekenko Laro Stone, igralca Judea Lawa, modnih kreatorjev Stelle McCartney in Marca Jacobsa in še mnogih drugih.

Uradni fotograf poroke pa je bil Mario Testino.

Sicer pa je Kate včeraj že odpotovala na poročno potovanje – in to tako, kot se za supermodel spodobi. S poroke je na letališče odletela v helikopterju, od tam pa naprej na poročno potovanje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj