Kate Moss, 47, in njena hči Lila, 18, sta se prvič v življenju skupaj sprehodili po modni pisti modne revije Fendi. Parček mati-hči je tako na pariškem tednu mode skupaj predstavil debi kolekcijo Kim Jones za modno hišo Fendi. Poleg njiju je na modni reviji nastopilo še kar nekaj slavnih imen, med drugim Naomi Campbell, Bella Hadid in Cara Delevingne.

Lila je stopila na modno pisto oblečena v prosojno srebrno obleko, pošito s srebrno-bisernimi kroglicami, spodaj pa je imela krem bodi, ki je zakril telo, in bele škornje. Njena mati je stopila na modno pisto takoj za njo, oblečena v elegantno svileno obleko v barvi žajblja in dramatičnimi visečimi uhani, dolgimi do prsi.

Po modni reviji sta zaradi kovid ukrepov pozirali skupaj še v steklenem zaboju, da so si lahko obiskovalci od bližje ogledali obleki. Ker živita skupaj, torej v istem gospodinjstvu, sta lahko stali v istem zaboju.

Lila je sicer prvič nastopila na modni reviji oktobra 2020, ko je otvorila modno revijo Miu Miu za pomlad in poletje 2021. le nekaj mesecev zatem, je ganjena in ponosna mati za britanski Vogue povedala, da “je bilo tako čustveno videti Lilo na modni pisti.”

“No, ni bilo čustveno – zanjo je bilo zelo živčno,” je povedala Kate Moss, ko se je spomnila na Lilino prvo modno revijo. “Posedala sem okoli kuhinjske mize … poleg je bilo nekaj prijateljic in skupaj smo čakale, da se začne modna revija. Ko je stopila ven, smo vse ‘Tam je! Na pisti je!’ Ja, bila sem res ponosna.”

PREBERITE TUDI: 9-letna hči Kate Moss menda že razmišlja o manekenski karieri

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj