kate_moss_v
Foto: PA Photos

 

… še bolj uspešno nadaljeval s samostojno kariero, pripravlja nov singl White Light. Pesem pa bo seveda spremljal tudi video spot, v katerem pa bo nastopila kar slavna Kate Moss, kar je včeraj uradno potrdil predstavnik pevca.

Govorice o sodelovanju je bilo zaslediti že pretekli mesec, a ker ni bilo s strani obeh zvezdnikov ničesar potrjenega, jim nihče ni posvečal pretirane pozornosti. Kate bo v videu nosila 'rok 'n' rol'oblačila v črni barvi ter siv in bež plašč.

Pesem, ki bo uradno izšla 12. avgusta, naznanja Michealovo vrnitev na glasbeno sceno – zadnjo glasbo je ustvaril daljnega leta 2004, sodelovanje s Kate Moss pa je prvič omenil pretekli teden: "Video, na katerega čakate, bo prava paša za oči in če verjamete ali ne – ne govorim o sebi! In mimogrede, v videu bo neka supermanekenka rešila moje življenje. Posneli smo dva različna konca – v prvem smo izvedli Heimlichev manever … v drugem pa me oživlja usta na usta. Saj ne. ;-)," je Michael Twittal pretekli teden.

Kate Moss pa nastopanje v videih ni tuje – nastopila je že v video spotih za glasbene skupine Primal Scream in The White Stripes, lani pa je priznala, da bi bila presrečna, če bi nastopila v ikonskem videu Georga Michaela iz leta 1996, Freedom, v katerem so nastopili tedanji supermodeli Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington, Tatjana Patitz, John Pearson in  Cindy Crawford: "Nisem bila v videu Freedom – za las sem ga zgrešila. Če bi bila, bi bilo to izjemno," je lani povedala v intervjuju za revijo Telegraph.

Očitno bo Kate nadoknadila zamujeno priložnost 16 let kasneje ravno z nastopom v novem videu Georga Michaela White Light.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj