Preden je objavila svojo novo kampanjo o pomenu zgodnjega razvoja otrok, je princesa Kate na dogodku pred začetkom kampanje nastopila v čudovitem, vpadljivem rdečem hlačnem kostimu.

V odprtem pismu, objavljenem pretekli konec tedna, je valižanska princesa napovedala, da bo njen Center kraljeve fundacije za zgodnje otroštvo vodil kampanjo Shaping Us, katere namen je povečati ozaveščenost javnosti o pomenu prvih petih let otrokovega življenja. Kate in princ William sta za promocijo tega projekta sodelovala na dogodku v londonskem združenju BAFTA.

Princesa se je za to priložnost dvignila na sartorialno raven, saj je nosila vpadljiv rdeč hlačni kostim, sestavljen iz asimetričnega suknjiča in širokih, lepo padajočih hlač. Dodatke je, kot vedno, do potankosti uskladila in izbrala bleščeče rdeče semiš salonarje ter ujemajočo se pisemsko torbico. William je svojo obleko uskladil z ženino in se oblekel v mornarsko modro obleko ter dodal rdečo kravato.

“V zgodnjem otroštvu se naši možgani razvijajo neverjetno hitro – hitreje kot v katerem koli drugem obdobju našega življenja,” je Kate zapisala v pismu, s katerim je napovedala kampanjo. “To je čas, ko postavljamo temelje in gradnike za življenje. Takrat se naučimo razumeti sebe, druge in svet, v katerem živimo. Vendar kot družba trenutno veliko več časa in energije namenjamo poznejšemu življenjskemu obdobju. Trdno sem odločena, da bo ta dolgoročna kampanja to spremenila.”

Zapis je zaključila: “Vse, ki to berete, pozivam, da izkoristite priložnost in se naučite več o tem neverjetnem obdobju življenja, da se spomnite na svoje otroštvo in kako vas je oblikovalo, predvsem pa se vprašajte, kaj lahko storite, da bo svet bolj spodbuden in ljubeč za naše otroke.”

PREBERITE TUDI: Brezhibni slog Kate Middleton z lahkoto poustvarimo tudi same

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj