Kate Middleton priznava, da bi z veseljem imela še enega otroka: “Pridem domov in rečem imejmo še enega!’ Williama vedno skrbi, ko se srečujem z otroki, mlajšimi od enega leta,” je priznala vojvodinja Cambriška.

Kate Middleton je v preteklosti že namignila, da s princem Williamom ne nameravata imeti več otrok, vendar ji to ne prepreči, da ne bi začutila te želje.

Tako se je v februarju odpravila na svojo samostojno kraljevo turnejo na Danskem, kjer se je v torek med obiskom Univerze v Kopenhagnu srečala s starši in njihovimi otroki. Na dogodku se je učila od vodilnih svetovnih raziskovalcev, ki vodijo projekt Copenhagen Infant Mental Health Project, katerega cilj je spodbujati duševno blagostanje in odnose med dojenčki in njihovimi starši.

Kate, ki je mama osemletnega princa Georgea, šestletne princese Charlotte in triletnega princa Louisa, je razvoj v zgodnjem otroštvu uvrstila med ključne cilje svojega kraljevega dela. In nenehna prisotnost v bližini dojenčkov je tako zanjo postala poklicna nevarnost!

“To me naredi željno imeti še kakega otroka,” je priznala Kate med izletom. “Williama vedno skrbi, da se srečujem z otroki, mlajšimi od enega leta. Ko se vrnem domov, rečem: ‘Dajmo imeti še enega.'”

William pa se je januarja, ko sta s Kate obiskala Lancashire, šalil o možnosti, da si Kate želi še enega otroka.

Med fotografiranjem z družinami je par spoznal Trudi in Alastairja Barrieja ter njuno hčerko Anastasio. Kate je med poziranjem za fotografijo držala deklico, princ William pa je v šali dejal: “Ne daj moji ženi še kakšne ideje!”

Ko je Kate predala dojenčico staršem, se je William pošalil: “Ne vzemi je s seboj.”

Med obiskom Severne Irske februarja 2019 je Kate priznala, da se je ob srečanju z ljubkim 5-mesečnim dojenčkom počutila zelo željno imeti še enega otroka.

Otrokov oče je pogumno vprašal: “Otrok številka štiri?” Kate je odgovorila v smehu: “Mislim, da bi bil William malo zaskrbljen.”

Tudi ob neki drugi javni priložnosti je Kate dala vedeti, da si William ne želi več otrok. “Mislim, da si William ne želi več otrok,” mu je dejala Kate.

Bo ‘zmagal’ William ali ga bo Kate uspelo omehčati?

PREBERITE TUDI: Spoznajte 7 lepotnih izdelkov, ki jih obožuje vojvodinja Kate Middleton

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj