Kraljevi opazovalci po vsem svetu so bili navdušeni, da se je valižanska princesa pretekli konec tedna pridružila svoji družini na prireditvi ‘Trooping the Colour’.

Med njimi je bila tudi Gwyneth Paltrow. Igralka je nepričakovano komentirala s sporočilom podpore kraljevi materi v uradni objavi na Instagramu. “Tako sem vesela, da te vidim videti tako srečno in dobro,” je zapisala oskarjevka in dodala emotikon rdečega srca.

Vrnitev princese Kate v javno življenje

Kraljeva družina je v soboto praznovala parado ob kraljevem rojstnem dnevu, znano kot Trooping the Colour, valižanska princesa pa se je letos prvič pojavila v javnosti.

Množica ljudi je vzklikala in ploskala od navdušenja, ko so se 42-letni Kate, ki se od konca februarja zdravi zaradi neznane oblike raka, na tradicionalni procesiji v kočiji pridružili njeni trije otroci, princ George, princesa Charlotte in princ Louis.

Kate je bila videti odlično razpoložena, obkrožali pa so jo tudi drugi družinski člani: njen mož, valižanski princ, polkovnik valižanske garde, je bil na konju, prav tako princesa Royal, polkovnik Blues and Royals, in vojvoda Edinburški, polkovnik škotske garde.

Kdaj se je Kate nazadnje pojavila v javnosti?

Kraljeva mama treh otrok je bila nazadnje javno videna na božični dan, ko je z družino obiskala cerkev v Sandringhamu. Videlo se je, da sta Kate in William klepetala z domačini v množici, ki so se zbrali, da bi na božični dan zagledali kraljevo družino, Kate pa je sprejemala šopke rož.

PREBERITE TUDI: Tudi zadnji video s Kate Middleton je (najverjetneje) globoki ponaredek, pravijo poznavalci

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj