Valižanska princesa se je prvič pokazala na Wimbledonu, potem ko je kraljeve opazovalce pred turnirjem navdušila s svojim teniškim znanjem.

To je bil drugi dan turnirja in 41-letna Kate je bila videti nadvse elegantna – kot vedno. Povrh bele plisirane obleke je oblekla mint zelen suknjič z dvorednim zapenjanjem z belimi gumbi, ki so se čudovito ujeli s preostalimi kosi – tako oblačil kot tudi modnih dodatkov.

Videz je dopolnila z majhno belo torbico in belimi salonarji, ki so očitno trenutno eden njenih najljubših kosov, saj jo zelo pogosto videvamo v njih. Lase je imela, kot ponavadi, spuščene.

Princesa se je nato usedla v kraljevo ložo, pri čemer ni bilo videti, da bi jo spremljal še kdo od družinskih članov; kasneje pa so jo v kraljevi loži videli skupaj z nekdanjim wimbledonskim prvakom Rogerjem Federerjem, ki je bil ves nasmejan.

Princesa goji sicer precejšnjo strast do tenisa, ki si jo delijo številni člani kraljeve družine. Lani sta princ William in Kate s seboj pripeljala tudi svojega najstarejšega otroka in bodočega prestolonadlednika, princa Georgea, ki je prvič spremljal dogajanje na osrednjem igrišču iz kraljeve lože.

Kate je sicer redna obiskovalka Wimbledona že od leta 2011, ko se je poročila s princem Williamom, in je le redko manjkala na turnirju; praktično edinokrat, da je manjkala, je bila visoko noseča s svojim tretjim otrokom, princem Louisom.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton na petkovem dogodku blestela v rdeči obleki

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj