Valižanska princesa je v petek zvečer gostila svoj tretji koncert božičnih pesmi Together at Christmas in bila ob prihodu na praznični dogodek v Westminstrsko opatijo videti naravnost osupljiva. 41-letna Kate je bila od glave do peta oblečena v krem belo barvo, saj je čez belo majico in hlače Holland Cooper oblekla dolg bel plašč znamke Chris Kerr. Videz je dopolnila z usklajeno torbico Strathberry, salonarji in visečimi uhani Van Cleef in Arpels.

Tako kot lani je Kate na koncert v Westminstrsko opatijo (prizorišče njene poroke!) prišla sama. Njena enobarvna modna poteza je spominjala tudi na bleščečo belo podobo, ki jo je nosila za posebno promocijsko oddajo Together At Christmas, ki so jo pred velikim dogodkom v četrtek zvečer predvajali na televiziji ITV1.

“Na ta božični večer se mi pridružite na posebnem božičnem bogoslužju, ko se bomo iskreno zahvalili vsem, ki podpirajo najmlajše člane naše družbe v teh ključnih zgodnjih letih,” je v sporočilu zapisala princesa Kate. Sam koncert bo sicer potekal v petek, na božični večer pa ga bodo prenašali po televiziji, kjer bodo na voljo dodatne vsebine, povezane z letošnjo temo Shaping Us.

Koncert božičnih pesmi, katerega pobudnica je Kate, podpira pa ga Kraljeva fundacija, je od svojega prvenca leta 2021 postal nova tradicija kraljeve družine.

Letos bodo med gosti, ki jih bodo imenovali lordi poročniki po vsej državi, tudi neprivilegirani otroci in njihove družine ter ljudje, ki delajo na področju predšolske vzgoje. Zbrani so bili deležni tudi nastopa dueta britanske pevke Beverley Knight in zmagovalca tekmovanja American Idol Adama Lamberta, duhovitih branj igralcev Jima Broadbenta in Michaela Warda ter čustvenega nastopa zbora The Action for Children Young Carers Aloud, katerega pokroviteljica je princesa Kate.

​​​​​

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj