Princesa Kate je bila ponovno osupljiva na fotografijah, narejenih na gradu Windsor, kjer je navdušila v svileni obleki z drobnimi črnimi pikami.

V dobi bizarne mode, ki jo morda še najbolje razloži spodnji cicat, je Kate Middleton prava paša – oz. kar balzam – za oči.

Tudi tokrat ni bilo nič drugače, saj je valižanska princesa izgledala naravnost čudovito v elegantni, ženstveni obleki Alessandre Rich.

Tako je včeraj ponovno (saj sploh več ne dohajamo!) navdušila v kapeli svetega Jurija na gradu Windsor, ko je s kraljevo družino odšla na prvo mašo reda podvezi kralja Charlesa kot monarha.

Kate je bila osupljiva v obleki Alessandre Rich, ene svojih najljubših oblikovalk. Izbrala je belo obleko z majhnimi črnimi pikami, zaprto do vratu, ki jo je dopolnila z elegantnimi čevlji z visokimi petami s črnimi konicami iste blagovne znamke. Obleka je črno-bela različica obleke, ki jo je nečakinja pokojne princese Diane, lady Eliza Spencer, nosila na Chelsea Flower Show maja letos.

Princesa je svoj videz dopolnila s klobukom Philipa Treacyja s perjem, prav tako posutim s pikami, ki ga je dopolnila z uhani Collingwood Pearl Drop Earrings princese Diane. Kot vedno je bila brezhibno naravno naličena.

Podvezni red je najstarejši in najvišji viteški red v Veliki Britaniji, ki ga je pred skoraj 700 leti ustanovil kralj Edvard III. V red so vključeni kralj, ki je suveren podveze; kraljica; več članov kraljeve družine in 18 vitezov ali dam, izbranih kot priznanje za njihovo delo.

Viteze reda Podvezice osebno izbere kralj, da bi počastil tiste, ki so opravljali javne funkcije oz. na poseben način prispevali k nacionalnemu življenju ali osebno služili suverenu. Tako bo na slovesnosti leta 2023 baronica Ashton of Upholland GCMG imenovana za lady companion of the Most Noble Order of the Garter, lord Patten of Barnes CH pa bo imenovan za viteza companion of the Most Noble Order of the Garter.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton se je za svoj videz na proslavi obrnila na nepričakovanega oblikovalca

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj